Bedaffair finalist in de KVK Innovatie Top 100

Bij de bekendmaking op donderdag 26 november van KVK Innovatie Top 100 2020 is finalist Bedaffair uit Heemstede een van de honderd meest innovatieve mkb-bedrijven in Nederland. “De natuurlijke matrassen die wij produceren zijn duurzaam in teelt, productie, gebruik én in de afvalfase”, zegt Marjolein Vaders, eigenaar van Bedaffair, de grootste duurzaamste beddenwinkel in de Benelux. “We zijn trots en dankbaar!”

KVK Innovatie Top 100

Tijdens de KVK adviesdagen werden de finalisten donderdag 26 november bekend gemaakt. Een panel van innovatie-experts maakte een selectie uit bijna vierhonderd inzendingen. De provincie Noord-Holland en de sector ICT zijn het sterkst vertegenwoordigd in de 15de KVK Innovatie Top 100. Bij de KVK Innovatie Top 100 2020 worden mkb-bedrijven beoordeeld op impact voor de branche en samenleving, originaliteit, verkrijgbaarheid en gerealiseerde omzet en groeipotentie.

Bedaffair Bio Based Circulaire Matrassen en founders

De jury van de KVK Innovatie Top 100 heeft Bedaffair genomineerd. “Tijdens de coronacrisis hebben we een collectie circulaire biologische matrassen gelanceerd, een matrasrecycling mogelijkheid opgezet én onze omzet ten opzichte van 2019 weten te verhogen. We zijn trots op deze nominatie en dankbaar voor de verkregen waardering van de jury”, zegt Vaders.

Volledige oplossing voor matrasrecycling probleem

Bedaffair biedt een direct toepasbare oplossing voor het grote matrasrecyclingprobleem. “Van onze natuurlijke matrassen kunnen álle materialen volledig gerecycled en hergebruikt worden. Ook kunnen de matrassen tot vijf keer langer mee dan reguliere matrassen. Daarnaast zijn ze bodemverrijkend.”

Lees meer op de website van de Kamer van Koophandel via deze link >