Bedaffair genomineerd voor een ‘Big Improvement Day Positivity Award’

Bedaffair, gevestigd aan de Cruquiusweg 27a te Heemstede (Haarlem), is genomineerd voor een ‘Big Improvement Day (BID) Positivity Award’ in de categorie Meest Positieve Bedrijf. Mensen en bedrijven die in crisistijden en/of in coronatijd voor mooie initiatieven zorgen, maken kans op de BID Positivity Award. En daarvoor zijn grootse prestaties vereist. “Een enorme eer. Na een faillissement in 2013 hebben we weer een succesvol duurzaam bedrijf kunnen opbouwen“, zegt Marjolein Vaders, eigenaar Bedaffair, de grootste duurzame beddenwinkel.

Big Improvement Day Positivity Award uitgereikt door Ali B

De prijs wordt sinds 2008 uitgereikt. In voorgaande jaren was er één landelijke winnaar, maar dit jaar is ervoor gekozen om in elke provincie een winnaar te kiezen. Nominaties konden tot 11 december worden ingediend via www.bidawards.nl. Vervolgens kan er van 22 februari tot en met 31 maart 2021 worden gestemd. De provinciewinnaars worden bepaald op basis van het aantal stemmen. De landelijke winnaar wordt uiteindelijk op 22 april gekozen door een vakjury, met juryvoorzitter en Bekende Nederlander Ali B (Ali Bouali).

Koploper Duurzaamheid en Circulaire Economie

Bedaffair is nu de grootste duurzame beddenwinkel én webshop in de Benelux (800 m2). En fabrikant van ’s werelds eerste circulaire natuurlijke matrassen en drie circulaire natuurlijke boxsprings. Een totaaloplossing voor het enorme matrasrecycling probleem. En in het najaar 2020 benoemde de KVK Innovatie Top 100 ons tot een van de honderd meeste innovatieve bedrijven van Nederland. “Elk stapje voorwaarts ervaarden we als positief”, zegt Vaders. “Dankzij de waardering van onze klanten om te kiezen voor slaapcomfort vrij van schadelijke stoffen en plastics en het respecteren van elkaar ook wanneer het crisis is, heeft ons en het bedrijf laten groeien en bloeien. En er komen nog veel meer mooie positieve dingen aan!”

Lees het hele artikel hier >>