Hoeslaken lichtbruin biologisch katoen percal Suite702

Hoeslaken lichtbruin biologisch katoen percal Suite702

Ontdek de serene luxe van de biologische bruine Suite702 hoeslaken. Het is geweven uit 100% biologisch percal katoen.

Elk biologisch hoeslaken belichaamt duurzaamheid en comfort, met een ademende kwaliteit die het matras beschermt en verrijkt.

De perfecte pasvorm wordt gegarandeerd door een elastische rand van 30 cm.

Biologische kwaliteit en luxe comfort

Onze toewijding aan duurzaamheid blijkt uit de GOTS-certificering en het natuurlijke materiaal. Ervaar de combinatie van ethische productie en betaalbare luxe met dit hoeslaken dat een vleugje hotelkwaliteit naar jouw slaapkamer brengt.

 
Omschrijving

Suite702 bio katoen percal hoeslakens

Ontdek de essentie van puur comfort met de Suite072 hoeslakens, waar elke draad het verhaal van duurzaamheid en luxe vertelt. De hoeslakens zijn meer dan een beschermende laag; ze zijn een bescherming van het welzijn van jou en je matras.

Hoogwaardige kwaliteit van biologische hoeslakens

Bij Bedaffair begrijpen we dat een hoeslaken meer is dan een simpel stuk stof. Het geeft zacht slaapcomfort en geeft een langere levensduur aan je matras. De Suite702 hoeslakens zijn ontworpen om het matras te beschermen tegen vocht en slijtage, terwijl ze een ademende barrière vormen die bijdraagt aan een hygiënische en verkwikkende nachtrust.

Kenmerken van de biologische Suite702 hoeslakens

Vervaardigd uit het fijnste biologische percal katoen, geweven door de bekwame ambachtslieden van Portugal, biedt Bedaffair hoeslakens die koel aanvoelen en een gladde textuur hebben. Elk Suite702 hoeslaken is uitgerust met een royale rand van 30 cm en rondom elastiek voor een perfecte pasvorm op matrassen en toppers. Verkrijgbaar in diverse afmetingen en een palet van diverse kleuren, bieden wij ook maatwerk voor een naadloze aansluiting op je matras. 

Het biologische materiaal

Het Suite702 logo is ton-sur-ton geborduurd langs de rechter verticale zijde, een subtiele handtekening die ook dient als gids voor het correct positioneren van het hoeslaken. Elk hoeslaken is een toonbeeld van ethische productie en onberispelijke kwaliteit, met een threadcount van 300 voor die begeerde hotelkwaliteit in je eigen slaapkamer.

Duurzaam als standaard bij Bedaffair

Bedaffair staat voor een groene toekomst. Alle hoeslakens zijn vervaardigd uit 100% biologisch katoen en geproduceerd door GOTS-gecertificeerde partners, wat staat voor onze toewijding aan ecologische en sociale verantwoordelijkheid.

Duurzame verpakking van de hoeslakens

De Suite702 hoeslakens arriveren in prachtige tassen gemaakt van geüpcycled hotellinnen, een getuigenis van hun inzet voor het verminderen van afval en het bevorderen van een circulaire economie. Bedaffair kiest voor upcycling, waarbij we waarde toevoegen aan bestaande materialen en zo bijdragen aan een duurzamere wereld.

 

Ontdek meer van onze Bedaffair impact

Heb je persoonlijk slaapadvies nodig? Neem contact op

 

Bedaffair, designed by nature

Meer informatie
levertijd circa 3 dagen

Slaap advies en inspiratie


Welke wol kriebelt wel of niet?
Welke wol kriebelt wel of niet?
Welke wol kriebelt wel of niet? Dr. M.D. Njoo van Huidarts.com zegt dat natuurlijke dierlijke vezels zoals wol en zijde, en natuurlijke plantaardige vezels zoals katoen en linnen zelden allergische reacties veroorzaken. Een allergische reactie op natuurlijk materialen komt weinig tot niet voor. Uit wetenschappelijk onderzoek blijken de synthetische chemische middelen in kleding, meubels en verf een allergische reactie uitlokken. ...
Lees meer »
Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Test je slaapkwaliteit en kom er achter hoe gezond jij slaapt   Slaap is enorm belangrijk voor jouw gezondheid en welzijn. Het gaat niet alleen over hoeveel uur je slaapt, maar ook de kwaliteit van je slaap. Goede slaapgewoonten kunnen je helpen om uitgerust en energiek wakker te worden. Alvast enkele tips om je slaapkwaliteit te verbeteren Regelmatige slaaptijden: Ga elke dag op dezelfde tijd naar...
Lees meer »
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »