Traditionele Zabuton Meditatie Mat

Traditionele Zabuton Meditatie Mat

Van oudsher is de Japanse meditatiemat (Zabuton mat) gemaakt biologisch katoen vulling en zware kwaliteit biologisch katoenen hoes. GOTS gecertificeerd. Bij Bedaffair kiezen wij voor gezond slapen en mediteren; vrij van pesticiden en schadelijke stoffen.

Door de fijne dikte ondersteunt deze Zabuton meditatiemat je enkels en benen. De perfecte mat voor een warme, comfortabele en ontspannen meditatie. 

De meditatiemat is gevuld met biologisch katoen watten. De fijne vlieslagen zijn voorzichtig laag op laag gestapeld. Het resultaat is een hoogwaardig aangename vulling. De binnenhoes is van biologisch gebreid katoen.

De buitenste hoes van de mediatiemat prachtige biologische Panama katoen. Deze is met rits en eenvoudig te verwijderen en wasbaar.

De mat is gemakkelijk dubbel te vouwen of op te rollen waardoor je deze eventueel ook als yogabolster kunt gebruiken.

 

Omschrijving

Specificaties van de Zabuton Meditatiemat:

Merk: Prolana
Afmetingen: 80x80x4 cm
Kleur: Off white
Kern: biologisch katoenen vlieslagen
Tijk: 100% biologisch gebreid katoen. Buitenste hoes is gemaakt van 100% biologisch Pananam katoen
Totale hoogte: 4 cm

Wasbaar: Ja, tot 60 graden machinewas.
Keurmerken:
Biologisch Katoen GOTS gecertificeerd

Biologisch yoga practiceren en mediteren

Hoogwaardige yoga en meditatie producten, zoals blokken, kussen en matten. Lokaal geproduceerd in Duitsland. Vrij van schadelijke stoffen en pesticiden. Om gezond te leven en gezond te mediteren of met échte positieve impact yoga te beoefenen. Alle yoga en meditatie producten zijn robuust en duurzaam. Zowel in gebruik als in milieuvriendelijkheid.

Het schone en eerlijke van 100% biologisch katoen

De yoga en meditatie matten, kussens en blokken bestaan uit 100% biologisch katoen en zijn voorzien van het GOTS-keurmerk. Dit garandeert dat tijdens de hele productieketen is gecontroleerd of de katoen op een biologische wijze is verbouwd, of de katoen op een milieuvriendelijke wijze is verwerkt en of de arbeidsomstandigheden van het gehele productieproces voldoen aan de sociale standaard.

De Premium kwaliteit van Prolana

Van baby slaapzak tot dekbed, van matras tot hoofdkussen - elk Prolana product levert een actieve gezondheidsbijdrage. Want Prolana gebruikt uitsluitend natuurlijke materialen. Het bedrijf verwerpt agrarische chemie, zoals pesticiden en chemische meststof. En dat komt niet alleen ten goede van u, als ook van alle mensen, die meewerken aan de ontwikkeling en productie van een Prolana produkt. Een wereld die vrij is van schadelijke stoffen is reeds lang verleden tijd. Daarom worden alle Prolana producten streng getest door onafhankelijke laboratoria. En dat betekent dat Prolana producten zo arm als mogelijk zijn aan schadelijke stoffen. Waar mogelijk gebruikt Prolana biologisch gecertificeerde grondstoffen. De natuurlijke materialen, welke nog geen biologische certificering kunnen krijgen, worden ingekocht bij bedrijven, die de eigenaren van Prolana persoonlijk kennen. De gehele productieketen, die start bij de ruwe materialen, komt overeen met de standaarden van IVN, GOTS, en FSC®.

Bekijk hier de gehele Prolana collectie bij Bedaffair >

Meer informatie
Kleuren Off-white
levertijd ca 7 - 14 werkdagen

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Yoga mat eco bio katoen en scheerwol Prolana
€ 298,00
Yoga bolster speltkaf biologisch
€ 64,95

Slaap advies en inspiratie


Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
Voorjaarstrends voor de eco slaapkamerinterieur van 2024 De lente staat symbool voor vernieuwing en frisheid, een periode waarin de natuur ontwaakt. Dit voorjaar verwelkomen we inspirerende trends in slaapkamerinterieur die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een duurzame levenswijze ondersteunen. Met een focus op natuurlijke materialen, ambacht, en een harmonieuze verbinding met de natuur,...
Lees meer »
Downpass donzen keurmerk
Dons Keurmerk
Gecertificeerde donzen producten met DOWNPASS  Bedaffair wil alleen natuurlijke, ethisch geproduceerde en oprecht verantwoorde producten aanbieden. Daarom kiest Bedaffair voor donzen dekbedden en ...
Lees meer »