Holzmanufaktur massief houten bed BASIC (8 houtsoorten)

Holzmanufaktur massief houten bed BASIC (8 houtsoorten)

Het massief houten bed BASIC van het hoge Duitse kwaliteitsmerk Holzmanufaktur is slank, licht en 100% metaalvrij. Het hoofdbord is licht gebogen en heeft een mooi accent: in de hoek ziet u een hoekuitsnede. geeft het duurzame houten bed BASIC een verfijnde uitstraling. De authentiek ambachtelijke constructie is zeer stabiel en verhoogt de zichtbare charme van het massief hout bijzonder goed. Het BASIC bed is de basis van natuurlijk slapen.

Massief houten bed met modern design

Volledig met de hand gemaakt door de vakkundige meubelmakers van Holzmanufaktur van massief duurzaam hout. Afgewerkt met biologisch olie en was. Dus vrij van formaldehyde en schadelijke stoffen.

Het massief houten bed BASIC is leverbaar in 8 verschillende houtsoorten; kernbeuken, beuken, eiken, wild eiken, esdoorn, kersen, noten en wild noten. Kernbeuken en beuken zijn het meest voordelig in prijs.

Optionele toevoegingen

- XL-uitvoering; poten kunnen met 5 cm verhoogd worden.
- Poten afronden, standaard heeft het Basic bed een hoekige poot)
- Extra lage inlegdiepte van 19 cm
- Voor meer informatie over deze en andere opties van dit bed, neem contact op met Bedaffair.

=> Lees hier meer over onze duurzame impact >

=> Gespreid betalen in 1-36 maanden is mogelijk bij online bestelling

Prijs op aanvraag
Omschrijving

Specificaties van massief houten bed BASIC

Merk: Holzmanufaktur
Materiaal: Verkrijgbaar in 8 houtsoorten, kernbeuken, beuken, esdoorn, eiken, wild eiken, kersen, noten, wild noten, eiken wit geolied, wit gelakt (glans of mat). Alle houtstalen zijn aanwezig in de showroom.
Afwerking: Biologische olie en hete was van Naturhaus (behalve de gelakte variant)
Herkomst: Duitsland
Afmeting bed: Alle standaard maten. Maatwerk is mogelijk.
Hoogte: 39 cm
XL-hoogte: 44 cm, optioneel zijn de poten met 5 cm te verhogen
Hoogte hoofdbord: standaard 45 cm boven de bedhoogte. 
XL-hoogte hoofdbord: 50 cm boven de bedhoogte (optie).

Het massief houten bed BASIC aanbod is exclusief matrassen en lattenbodems.

Hoogwaardig bed BASIC van duurzame houtsoorten

De massief houten bedden in de collectie van Bedaffair zorgen voor een gezonde slaapomgeving. Geen wonder, want de bomen komen uit gezonde, duurzaam, beheerde bossen. Wij laten ze daar tientallen jaren groeien voordat ze, met de grootste zorgvuldigheid, verwerkt worden. Het hout wordt veredeld met zuivere natuurolie. Zo blijven de vele positieve eigenschappen van het hout in uw slaapkamer interieur behouden.

Gemaakt met Duitse ambachtelijke kwaliteit

Elk Holzmanufaktur bed is een uniek stuk, met veel handwerk gemaakt door ervaren meubelmakers volgens de Duitse ambachtelijke traditie. Hoge kwaliteit vakmanschap in houtbewerking wordt bij Holzmanufaktur van generatie op generatie doorgegeven en garandeert de hoge kwaliteit van elk Holzmanufaktur massief houten bed.

Houten bedden van Holzmanufaktur: Duurzaam en hoogwaardig kwalitatief

Holzmanufaktur creërt niet alleen houten bedden, maar ook waarde. Robuust, stabiel hout schenkt Holzmanufaktur bedden en nachtkastjes een lange levensduur. Het behoudt zijn expressieve kracht over de jaren en wint nog aan waarde. Geen ander materiaal veroudert zo waardig als echt natuurhout.

Het prachtige Duitse merk Holzmanufaktur bestaat al sinds 1979. Bij Holzmanufaktur kunnen we werkelijk spreken van perfectie en meesterlijk ambacht. En dat is te zien aan de details, afwerking en uiteindelijk het meubel of bed. Het bedrijf is gevestigd in Stuttgart en er werken meer dan 30 meubelmakers en meester-meubelmakers, verkoopmedewerkers en leerjongens. Zelfs een kokkin en wisselende stagiaires van meubelmakers opleiding zijn eveneens actief bij Holzmanufaktur.

Massief houten bedden en meubels worden bij Holzmanufaktur ontworpen in cooperatie met architecten en meubel designers. Elk bed, nachtkastje, bijzettafeltje of ander meubel van Holzmanufaktur is zeer verfijnd in details en geperfectioneerd in afwerking. Wij tonen u graag een aantal massief houten Holzmanufaktur meesterstukken in onze showroom. Zo ontdekt u de hoogwaardige kwaliteit van authentiek ambachtelijk vakmanschap.

Levering en bezorging van de houten bedden

Bedaffair verzorgt de bezorging en optioneel de montage door geheel Nederland. Naast onze webwinkel, kunt u het assortiment van Bedaffair collectie in onze showroom bezichtigen te Heemstede (Zuid Haarlem). Vrij parkeren voor de deur. Makkelijk bereikbaar via bus vanaf het station Hoofddorp of station Haarlem.

Meer informatie
levertijd ca 6 - 8 weken

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Massief houten bed SESAM Team 7
€ 2.114,00
Dormiente houten bed VIVA design-beuken
€ 2.578,00

Slaap advies en inspiratie


Welke wol kriebelt wel of niet?
Welke wol kriebelt wel of niet?
Welke wol kriebelt wel of niet? Dr. M.D. Njoo van Huidarts.com zegt dat natuurlijke dierlijke vezels zoals wol en zijde, en natuurlijke plantaardige vezels zoals katoen en linnen zelden allergische reacties veroorzaken. Een allergische reactie op natuurlijk materialen komt weinig tot niet voor. Uit wetenschappelijk onderzoek blijken de synthetische chemische middelen in kleding, meubels en verf een allergische reactie uitlokken. ...
Lees meer »
Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Test je slaapkwaliteit en kom er achter hoe gezond jij slaapt   Slaap is enorm belangrijk voor jouw gezondheid en welzijn. Het gaat niet alleen over hoeveel uur je slaapt, maar ook de kwaliteit van je slaap. Goede slaapgewoonten kunnen je helpen om uitgerust en energiek wakker te worden. Alvast enkele tips om je slaapkwaliteit te verbeteren Regelmatige slaaptijden: Ga elke dag op dezelfde tijd naar...
Lees meer »
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »