Matras kopen - waar moet je dan opletten

Matras kopen – 5 tips waar u op moet letten
 
Als je een nieuw matras wilt kopen, waar moet je dan opletten? Een nieuw en goed matras kiezen is geen makkelijke opgave. Het grote aanbod, de vele mogelijkheden en uw eigen slaapbehoeften maken het niet makkelijk om een, voor u, goede matras te vinden. Neem de  tijd voor het kiezen van een nieuw matras. Want met de juiste keuze kunt u fysieke klachten voorkomen.
Bij bedaffair.nl zijn we zèlf ambachtelijk beddenmaker geweest. Met onze vakmanschap en specialistische kennis over matrassen helpen wij u met een aantal tips bij waar u op moet letten bij de aankoop van een nieuw matras.

Read More

Dit bericht is geplaatst in Matrassen Op .

Extra lange matrassen op maat voor lange mensen

Extra lange matrassen op maat voor lange mensen

Als je erg lang bent kan de zoektocht naar een goed bed een ware nachtmerrie zijn. Beddenspecialisten innoveren voortdurend hun matrassen en bedbodems tot ingenieuze slaapsystemen. En bieden daarbij geen extra mogelijkheden in een extra lang matras. De stichting Langzijn selecteert bedrijven die gespecialiseerd zijn in producten voor lange mensen. Lange mensen hebben een goed matras nodig om de rug en nek op de juiste manier te ondersteunen. Zodat er geen klachten ontstaan tijdens het slapen of bij het opstaan. Gelukkig biedt het Amsterdamse Bedaffair een oplossing en maakt extra lange bedden en matrassen op maat gemaakt voor een aangename prijs.

Read More

Dit bericht is geplaatst in Matrassen Op .

Puntelasticiteit of comfort-verbredende vlakte-elasticiteit: het verschil

Puntelasticiteit of comfort-verbredende vlakte-elasticiteit: het verschil .

Bedaffair is een 100% Nederlandse bedrijf met ambachtelijk werkplaatsen in Nederland en Duitsland. En is gevestigd op Amsterdam IJburg. De eigenaar van Bedaffair, Arend Vaders, is voormalig ambachtelijk beddenmaker. Zijn meer dan 20-jarige expertise maakt de Bedaffair matrassen en bedden zeer onderscheidend wat betreft ligcomfort, duurzaamheid, ecologie en wellicht het belangrijkste: prijs-kwaliteit verhouding.
Ondersteuning van de ruggegraat of wervelkolom is een van de belangrijkste aandachtspunten bij het kiezen van een nieuw matras. Bedaffair heeft natuurlatex matrassen met puntelasticiteit en Bedaffair heeft unieke speciaal ontworpen natuurlatex matrassen met vlakte-elasticiteit. We leggen het verschil uit.

Read More

Dit bericht is geplaatst in Matrassen Op .

Duurzaam matras kopen Amsterdam

Duurzaam matras kopen Amsterdam

Wil je een duurzaam matras kopen in Amsterdam? Bedaffair is het adres voor het kopen van een matras van duurzame ecologische en biologische materialen in Amsterdam.

Want een goed matras is de basis van een goede nachtrust, daarom vindt u in onze collectie alleen matrassen die zijn vervaardigd van duurzame eco en bio materialen. In onze showroom kunt u uitgebreid testen en voelen. Laat u inspireren door onze gespecialiseerde beddenmaker!

Read More

Dit bericht is geplaatst in Matrassen Op .

Latex matras biologisch van Bedaffair

Latex matras biologisch van Bedaffair

De latex matrassen van Bedaffair zijn gemaakt op basis van puur natuurlatex. De biologisch latex matrassen zijn opgebouwd uit biologische wol, ecologisch kokos en paardenhaar. De tijk is van biologisch katoen. Kies voor matrassen van natuurlijke biologische materialen, een natuurlatex matras of een kokos matras samen met producten zoals wol en paardenhaar. Een combinatie van deze natuurlijke materialen geven een comfort verbredende vlakte-elasticiteit. Een waarborg voor aangenaam comfort, fijne vochtregulatie en voldoende ondersteuning.

Bedaffair kiest voor biologische latex matrassen omdat dit de gezondheid van de mensen die erop slapen ten goede komt en minstens zo belangrijk, omdat dit met respect voor mens, dier en natuur wordt geproduceerd.
Bedaffair levert biologisch latex matrassen direct uit de eigen ambachtelijk werkplaats en biedt daardoor de beste koop prijs èn kwaliteit.
Bovendien is de levensduur van een biologisch latex matras langer dan een synthetisch latex matras.

Read More

Dit bericht is geplaatst in Matrassen Op .