Bel ons 023 – 3036897
0
 
 
TEAM 7 design kapstok HOOD hout staand

Meer Views

TEAM 7 design kapstok HOOD hout staand

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 534,00

De prachtige gemaakte design kapstok HOOD van Team 7 getuigd van passie voor massief natuurlijk hout. De HOOD groeit als een boom omhoog in de ruimte. Door de ranke lijnen van de vier massief houten poten de uitnodigende armen lijkt hij een hoge boom. Zoals altijd in de ontwerpen van Team 7 tonen de houtverbindingen het unieke vakmanschap van deze Oostenrijkse houtspecialist.


Wat u ook draagt. Hij ontvangt u met open armen. Hood heeft ruimte voor jassen en mantels, en op halve hoogte ophangmogelijkheden voor tassen en dergelijke.


De kapstok HOOD is in 4 houtsoorten verkrijgbaar: beuken, eiken, noten en eiken witte olie.
Ook verkrijgbaar: bijpassende kleerhangers.


Afmeting: 
Hoogte: 173,4 cm
Breedte: 58 cm
Diepte: 58 cm

* Vereiste velden

levertijd 4 - 6 weken

Specifieke eigenschappen design kapstok Hood:


Merk: Team 7
Type: Kapstok
Afmeting:
Hoogte: 173,4 cm
Breedte: 58 cm
Diepte: 58 cm


Houtsoorten: Beukenhout, eikenhout, notenhout en eiken witte olie.


Oostenrijkse ambachtelijke kwaliteit


Elk Team 7 meubel is een uniek stuk, met veel handwerk gemaakt door ervaren meubelmakers volgens de Oostenrijkse ambachtelijke traditie. Vakmanschap in houtbewerking wordt bij Team 7 van generatie op generatie doorgegeven en garandeert de hoge kwaliteit van elke Team 7 meubel.


Duurzaam en waardevast


Team 7 creërt niet alleen meubelen maar ook waarde. Robuust, stabiel hout schenkt Team 7 meubelen een lange levensduur. Het behoudt zijn expressieve kracht over de jaren en wint nog aan waarde. Geen ander materiaal veroudert zo waardig als echt natuurhout.


TEAM 7


Het Oostenrijkse merk Team 7 maakt meubels sinds 1959. Die ervaring kunt u zien en voelen. Team 7 maakt natuurhouten meubels voor alle woonruimtes en biedt geraffineerde oplossingen voor elk interieur. Team 7 werkt samen met 's werelds beste designer: de natuur. Duurzaamheid begint bij Team 7 met design. Meubels uit zuiver natuurhout zorgen voor een gezonde woonomgeving. Geen wonder, want bomen komen uit gezonde duurzaam beheerde bossen. Team 7 heeft het volledige productieproces van boom tot afgewerkt meubel in de hand. Daardoor kunnen zij de milieuvriendelijke productie van hun natuurhouten meubelen garanderen.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Kom proeven en beleven in onze showroom!

Bij Bedaffair vind je zowel online als in de 800m2 showroom te Heemstede al je handgemaakte matrassen, massief houten bedden en ledikanten, boxsprings, kussens, dekbedden en bedlinnen van natuurlijke materialen en de meest faire en verantwoorde herkomst. Kom gerust eens naar de showroom, waar je de mogelijkheid hebt voor proefliggen en om te voelen hoe het bed, matras, kussen of dekbed aanvoelt. Kom proeven en beleven. Gun jezelf een goed en mooi bed, een eerlijk advies en een werkelijk goede en welverdiende nachtrust!

 
Natuurlijk esthetisch design
 
Ethisch & integer
 
Ambachtelijk
 
Persoonlijk

Meer over onze winkel