Handverstelbare lattenbodem FR7 KFO Selecta

Handverstelbare lattenbodem FR7 KFO Selecta

De FR7 lattenbodem van Selecta is handverstelbaar. Bij deze comfortabele lattenbodem zijn voeten, het lange rugdeel en hoofd verstelbaar. Daarnaast heeft deze Selecta lattenbodem een zachtere, drukverlagende schouderzone. Ideaal voor zijslapers of mensen met schouderklachten. FR7 lattenbodem is bij taille en heup verstelbaar naar zacht of stevig. Een bijzonder stabiele, flexibele en duurzame lattenbodem. Gemaakt van Duits massief beukenhout.

De lattenbodem van massief hout is veredeld met lijnolie. Lijnolie zorgt voor een glad en zijdezacht houtoppervlak. Het hout blijft ademen en is tegelijkertijd op natuurlijke wijze beschermd. Duurzaam en gezond slapen.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een lattenbodem? Met deze tips maakt u alvast een goed begin.>

Omschrijving

BELANGRIJKE SPECIFICATIES VAN DE FR7 LATTENBODEM:

Merk: Selecta
Type: Verstelbare lattenbodem massief beukenhout, met drukverlagende schouder zône
Afmetingen: Alle standaard maten.
Materiaal: Frame: ca 7 cm hoog beukenhout massief, lattenbodem: gelamineerd beukenhout
Kappen: rubber
Hoogte: ca. 7 cm
Schouder- & Lendenzone: ja, zachtere schoudercomfortzone en individueel verstelbare lendenzone

VOORDELEN VAN LATTENBODEM FR7 OP EEN RIJ:

- Comfortabele, bijzonder handverstelbare lattenbodem
- Totale hoogte ca. 7 cm
- Bijzonder stabiele frameconstructie met verlijmde deuvels
- Buitenkant van hoogwaardig massief, glad geschuurd en met lijnolie behandeld beukenhout
- Ligvlak van meervoudig verlijmde latten van beukenhout
- Functionele comfortzone voor de schouders
- Middenzone met vier extra onderlatten om de stevigheid aan te passen
- Made in Germany

VOOR WIE EN WELKE MATRASSEN GESCHIKT?

  • Ledikanten en bedden met een hoge, ondiepe inlegdiepte
  • Matrassen met pocketvering en natuurlatex matrassen

Een goede matras werkt altijd in samenspel met de bijpassende bedbodem of lattenbodem. De bedbodem of lattenbodem vormt de basis om de elastische en ondersteunende eigenschappen van de matras volledig tot zijn recht te laten komen. Bedbodems en lattenbodems uit het Bedaffair assortiment zijn verkrijgbaar in diverse comfort-uitvoeringen. Vlak, handverstelbaar of met elektrische verstelbaarheid.

EEN STERK STAALTJE NATUURLIJKHEID

Voor een ontspannen slaap is een natuurlijke slaapomgeving nodig. Daarom gebruikt Selecta voor haar lattenbodems puur natuurlijke materialen zoals massief hout. De Selecta lattenbodems worden van lokaal beukenhout gemaakt en met lijnolie veredeld. Alle natuurlijke materialen die Selecta verwerkt, worden door neutrale instituten uitgebreid op hun verdraagzaamheid door de mens getest en gecertificeerd.

OGEN DICHT BIJ DE AANSCHAF VAN EEN BED

Geen enkel ander meubelstuk wordt door ons langer gebruikt dan ons bed. Reden genoeg om bij de aanschaf heel precies op de details te letten en de matras en lattenbodem op uw persoonlijke lig- en slaapgewoonten af te stemmen. Bij het bed, ledikant of bedombouw zijn het design en uw eigen esthetische wensen belangrijk. Echter bij het kiezen van een matras en de lattenbodem zijn de functionele eigenschappen doorslaggevend. Bedaffair vindt proefliggen om deze reden noodzakelijk. Sluit uw ogen en vertrouw op uw goede gevoel – en op een vakkundig advies bij Bedaffair.

ZO LIGT U GOED

De optimale afstemming van lattenbodem en matras is de beste voorwaarde voor een ontspannen en gezonde slaap. Want alleen wie goed ligt, kan ontspannen en herstellen. Belangrijk is daarbij de ergonomisch juiste lighouding. De wervelkolom moet zowel bij zij- als bij rugligging zijn natuurlijke vorm behouden. Alleen dan kan uw rug zich ontspannen. Matrassen en lattenbodems van Selecta kunnen op allerlei manieren gecombineerd en afzonderlijk ingesteld worden. Zodat u niet alleen goed ligt, maar zich in elk opzicht goed voelt.

SELECTA LATTENBODEMS

De lattenbodems van Selecta worden gekenmerkt door ambachtelijke kwaliteit en hoogwaardige natuurlijke materialen. Elke lattenbodem is “Made in Germany“ - bij Rössle & Wanner GmbH. Elke lattenbodem product doorloopt een permanente, strenge kwaliteitscontrole. Voor elke klant betekent dit dat ze kunnen vertrouwen op de verwerking en werking van onze producten. En dat vele jaren lang.

Meer informatie
levertijd ca. 4 weken

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Dormiente lattenbodem handverstelbaar BASIC KF metaalvrij beukenhout
€ 341,10
Normale prijs € 379,00

Slaap advies en inspiratie


Goed slapen met warm weer
Goed slapen met warm weer
Beter slapen met warm weer: onze slaapexperts delen hun slaapadvies   Slaap jij slecht bij warm weer door een hete slaapkamer? Dat is een slaapklacht die veel voorkomt op vakantie of bij warm weer in de zomer. Warme zomernachten kunnen je nachtrust flink verstoren. Het is moeilijk om in slaap te vallen en te blijven slapen als je het te warm hebt. Je bent zeker niet de enige. Gelukkig hebben onze slaapexperts meerdere tips en advies om jouw nachtrust...
Lees meer »
Hoe voorkom je een jetlag? 6 anti jetlag tips
Hoe voorkom je een jetlag? 6 anti jetlag tips
Hoe voorkom je een jetlag? 6 anti jetlag tips Wat is een jetlag? Ga jij of ben jij op vakantie of op vliegreis? Dan heb je zeker wel eens te maken met een jetlag. Wanneer jouw slaapritme niet op orde is – door verre reizen of een onregelmatig leefpatroon – heeft dat vervelende gevolgen voor je immuunsysteem. Een jetlag is het gevolg van tijdsverschillen...
Lees meer »
Welke wol kriebelt wel of niet?
Welke wol kriebelt wel of niet?
Welke wol kriebelt wel of niet? Dr. M.D. Njoo van Huidarts.com zegt dat natuurlijke dierlijke vezels zoals wol en zijde, en natuurlijke plantaardige vezels zoals katoen en linnen zelden allergische reacties veroorzaken. Een allergische reactie op natuurlijk materialen komt weinig tot niet voor. Uit wetenschappelijk onderzoek blijken de synthetische chemische middelen in kleding, meubels en verf een allergische reactie uitlokken. ...
Lees meer »
Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Test je slaapkwaliteit en kom er achter hoe gezond jij slaapt   Slaap is enorm belangrijk voor jouw gezondheid en welzijn. Het gaat niet alleen over hoeveel uur je slaapt, maar ook de kwaliteit van je slaap. Goede slaapgewoonten kunnen je helpen om uitgerust en energiek wakker te worden. Alvast enkele tips om je slaapkwaliteit te verbeteren Regelmatige slaaptijden: Ga elke dag op dezelfde tijd naar...
Lees meer »