Bedaffair in De Volkskrant

Ambacht & duurzame matrassen in de Volkskrant

"De matrassen van Bedaffair gaan 25 jaar mee..." Lees mee over de missie, de innovaties en het verhaal achter Bedaffair en de founders. Zo creëerde we bio-based circulaire impact, inclusief de slag en stoten.

Het familiebedrijf leidde tot wederopstand van onze missie

De missie van Bedaffair is begonnen uit een vorig faillissement van een familiebedrijf in 2013. Dat leidde tot een pijnlijke breuk tussen vader en dochter. Inmiddels heeft Bedaffair meerdere innovaties opgezet en primeuren behaald. Zoals het eerste reparatie-atelier voor matrassen ter wereld! Of de hennep innovatie in beddengoed en matrassen. Hiermee inspireren we de beddenbranche en de consument om te verduurzamen en gezonder te slapen.

Eerlijk advies voor een gezonde slaap in de circulaire beddenwinkel

De co-founder Arend Vaders ziet aan de manier waarop een bezoeker binnenkomt of hij rug- of nekklachten heeft. Als de klant een matras uitprobeert, ziet hij meteen wat de klant nodig heeft. Ook vertellen ze over de synergie tussen matras, kussen en dekbed. Dit geheel bepaalt het slaapcomfort, zegt mede-eigenaar Marjolein Vaders. "Klanten beseffen vaak niet dat die drie-eenheid essentieel is. De meeste mensen zijn zijslapers, dan adviseren we meestal de neksteunkussens. En uiteraard zoeken we het ideale matras op maat..."

 Bekijk de Bedaffair collectie 

 Ontdek hier het Volkskrant artikel