Laken perkal duurzaam katoen ivoorwit Kayori

Laken perkal duurzaam katoen ivoorwit Kayori

Slaap heerlijk onder dit perkal katoen laken van Kayori. Het laken of bovenlaken is gemaakt van de fijnste biologische katoen. 100% schoon dus. En dat slaapt nog lekkerder vinden wij bij Bedaffair.

Onder een laken of bovenlaken slaap je lekker koel bij heel warme zomernachten. De lakens worden ook gebruikt als extra bescherming voor het dekbedovertrek. Slaap je onder dekens? Dan wordt een laken van oudsher gebruikt onder de deken. In plaats van een hoeslaken kun je dit laken om het matras heen vouwen, zoals gebruikelijk is in hotels.

Verkrijgbaar in de maten: 160x260, 240x280 en 270x280 cm.

TIP: vind een bijpassend dekbedovertrek hier >>

 

Omschrijving

Belangrijke eigenschappen van het laken van Kayori:

Merk: Kayori
Materiaal: 100% biologisch katoen perkal (GOTS certificaat).
Kleur: 8 kleuren: wit, offwhite, zand, taupe, zilvergrijs, groen, blauw en antraciet
Kwaliteit: 200 tc percal weving
Oorsprong: Nederland

Model: Laken / bovenlaken
Voelswaarde: Zacht, aangenaam, glad
Onderhoud: Wassen op 40 graden in de wasmachine, 60 graden kan ook. Mag in de droger. Het ziet er mooier uit als u het strijkt, maar voelt ongestreken even lekker.
Extra: Aparte maten kunnen ook geleverd worden, neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Alle voordelen op een rij:

- 100% biologische bio percal
- 200 tc percal weving biologisch katoen
- Huidvriendelijk
- Duurzaam geproduceerd
- Was na was kleurecht
- Wassen tot 60 graden, drogen op lage temperatuur

HET SCHONE EN EERLIJKE VAN 100% BIOLOGISCH KATOEN

De Kayori percal hoeslakens bestaan uit 100% biologisch katoen en zijn voorzien van het GOTS-keurmerk. Dit garandeert dat tijdens de hele productieketen is gecontroleerd of de katoen op een biologische wijze is verbouwd, of de katoen op een milieuvriendelijke wijze is verwerkt en of de arbeidsomstandigheden van het gehele productieproces voldoen aan de sociale standaard.

DE DUURZAAMHEID VAN NATUURLIJKE VERFSTOFFEN

Kayori percal lakens en bovenlakens van biologisch katoen worden op natuurlijke wijze gebleekt en geverfd met plantaardige verfstoffen. Kayori percal hoeslakens worden duurzaam geproduceerd. Vriendelijk voor de mensen en beter voor het milieu.

WIE IS KAYORI?

In de huidige wereld moet alles beter, groter, duurder en vooral sneller. Kayori doet daar niet aan mee. Voor Kayori is het beschermen van de aarde een verplichting, geen bedrijfsmodel. Nog steeds wordt het overgrote deel van alle textielproducten op niet-verantwoorde manier geproduceerd. Als je Kayori producten gebruikt weet je zeker dat jouw aankoop op een verantwoorde, duurzame manier is vervaardigd. Zonder gebruik van schadelijke stoffen en onder goede omstandigheden voor mens, dier en omgeving.

MISSIE VAN KAYORI

Kayori, happiness in every day moments. Het zijn de kleine dingen die het doen in het leven. We vergeten ze vaak, maar zijn juist deze kleine dingen die een groot verschil maken in de wereld waarin we leven. De meest kostbare momenten van ongecompliceerd geluk bevinden zich vaak direct onder onze ogen. Bewustzijn is het uitgangspunt van Kayori. Kwaliteit in plaats van kwantiteit. Kayori geniet van de pure producten die het maakt, met passie voor het duurzame productieproces en met oog voor detail. Én betaalbaar voor iedereen.

Meer informatie
levertijd ca 2 - 4 werkdagen

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Laken percal biologisch katoen wit Kayori
€ 44,95
Bovenlaken katoen satijn ouderwets laken Damai Organics
€ 69,95

Slaap advies en inspiratie


Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
Voorjaarstrends voor de eco slaapkamerinterieur van 2024 De lente staat symbool voor vernieuwing en frisheid, een periode waarin de natuur ontwaakt. Dit voorjaar verwelkomen we inspirerende trends in slaapkamerinterieur die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een duurzame levenswijze ondersteunen. Met een focus op natuurlijke materialen, ambacht, en een harmonieuze verbinding met de natuur,...
Lees meer »
Downpass donzen keurmerk
Dons Keurmerk
Gecertificeerde donzen producten met DOWNPASS  Bedaffair wil alleen natuurlijke, ethisch geproduceerde en oprecht verantwoorde producten aanbieden. Daarom kiest Bedaffair voor donzen dekbedden en ...
Lees meer »