Bel ons 023 – 3036897
0
 
 
TEAM 7 elastische lattenbodem metaalvrij AOS slaapsysteem

Meer Views

TEAM 7 elastische lattenbodem metaalvrij AOS slaapsysteem

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 1.437,00

De TEAM 7 verende lattenbodem is 100% metaalvrij en gemaakt van essenhout en natuurlatex. De rimellen gemaakt van elastisch essenhout worden 7x geveerd op banden van natuurlatex in 2 niveaus. Deze ingenieuze constructie van de TEAM 7 verende, metaalvrije, lattenbodem zorgt voor een zeer precieze ondersteuning van het lichaam in elke slaappositie. De geribbelde oppervlakken van de lamellen, de 'rimellen', en de intelligente constructie van de complete verende lattenbodem wordt de grootst mogelijke ventilatie van het slaapsysteem bereikt.


TEAM 7 slaapsysteem AOS


De verende lattenbodem van TEAM 7 is los verkrijgbaar en maakt onderdeel uit van het TEAM7 AOS slaapsysteem. Het TEAM 7 slaapsysteem AOS wordt uitsluitend gemaakt van natuurlijke materialen. Hout, natuurlatex, katoen, scheerwol en TENCEL®. Het staat dus garant voor een gezond slapen. In combinatie met de TEAM 7 metaalvrije bedden of de metaalvrije bedden uit onze collectie en de bijzondere ademende en vocht- en warmteregulerende natuurlijke materialen in onze slaap producten biedt Bedaffair u de ideale basis voor een uitmuntend slaapcomfort.


* Vereiste velden

levertijd 4 - 6 weken

Belangrijke specificaties van de verende lattenbodem van TEAM 7:


Merk: TEAM 7
Type: Verende lattenbodem
Afmetingen: Alle standaard maten.
Materiaal: Frame: massief beukenhout
Latten: elastisch essenhout
Hoogte: ca. 12 cm


Eigenschappen verende lattenbodem


- 7 Banden natuurlatex in een katoenen tijk (B: 80 - 100 cm)
- 9 Banden natuurlatex in een katoenen tijk (B: 120 - 140 cm)
- Elk 41 rimellen in het bovenste en onderste niveau (bij 200 cm lange bedden)
- Iedere 4e rimel is een clip-rimel, hiermee worden de natuurlatex banden verbonden
- Inbouwhoogte 12 cm
- Ritssluiting verbindt het: lengte ongeveer 2%


TEAM 7 AOS slaapysteem


Het uniforme, ergonomisch doordachte AOS slaapsysteem past zich aan uw individuele behoeftes en uw slaappositie aan. Het is de ideale aanvulling op de metaalvrije massief houten bedden van TEAM 7. Het TEAM 7 AOS slaapsysteem bestaat uit een inlegraam, een verende lattenbodem, natuurlatex en matrashoes. Optioneel een onderdeken. De afzonderlijke slaapproducten zijn gemaakt van natuurlijke, weer aangroeiende natuurlijke grondstoffen: hout, natuurlatex, katoen, scheerwol en tencel.


Zorgenloos bestellen en gratis levering


De verende lattenbodem van het AOS slaapsysteem van TEAM 7 is eenvoudig online te bestellen. De verende lattenbodem wordt kant-en-klaar geleverd en gratis bij u thuisbezorgd in Nederland en België.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Kom proeven en beleven in onze showroom!

Bij Bedaffair vind je zowel online als in de 800m2 showroom te Heemstede al je handgemaakte matrassen, massief houten bedden en ledikanten, boxsprings, kussens, dekbedden en bedlinnen van natuurlijke materialen en de meest faire en verantwoorde herkomst. Kom gerust eens naar de showroom, waar je de mogelijkheid hebt voor proefliggen en om te voelen hoe het bed, matras, kussen of dekbed aanvoelt. Kom proeven en beleven. Gun jezelf een goed en mooi bed, een eerlijk advies en een werkelijk goede en welverdiende nachtrust!

 
Natuurlijk esthetisch design
 
Ethisch & integer
 
Ambachtelijk
 
Persoonlijk

Meer over onze winkel

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.