Moederdag Cadeau Tips

Eco Cadeautips voor moederdag: 5 tips om je mams duurzaam in de watten te leggen

Leuke duurzame cadeau’s voor mama’s. Bedaffair helpt jou met 5 tips (en speciale mamma korting!) om moederdag dit jaar onvergetelijk te maken.

Het mooiste cadeau wat je je moeder kan geven: een zorgeloze en gezonde nachtrust, elke nacht weer. Wij geven je inspiratie! Van de laatste trends in biologishe dekbedovertrekken en eco bedlinnen, natuurlijke sierkussens, duurzame dekbedden en heerlijke ondersteunende hoofdkussens. 

Wij helpen je om je mamma op moederdag, letterlijk, in de watten leggen. Met duurzame moederdag cadeau tips. Moeders hadden ervan om lekker verwend te worden en daar is moederdag natuurlijk het best voor geschikt. 

Heeft jouw moeder het vaak te warm in de nacht? Of heeft ze last van pijnlijke / stramme gewrichten bij opstaan? Een natuurlijk bed kan zomaar één van de perfecte oplossingen zijn. Geef jouw mams weer een gezonde slaap en een energieke ochtend.

We geven je alvast een belangrijke hint: de laatste tip bevat een speciale moederdag korting! 

 

Moederdag Cadeau Tip 1: Dé Trend van dit Seizoen - Linnen Beddengoed

 

TREND: Linnen Beddengoed

 

Linnen, dé seizoens trend tijdens de warme zomer en lente dagen. Wij houden ervan! Het sterke duurzame materiaal, de soepele textuur en de hoge kwaliteit. Linnen is tijdloos en duurzaam.

< Klik hier voor onze prachtige linnen collectie, van hoogwaardige kwaliteit en de beste duurzame impact >

Houdt jouw mams ook zo van een stijlvol interieur, maar ook van een goede gezondheid? Kies dan voor linnen beddengoed om deze redenen:

  1. De linnen voor ons beddengoed komt uit de Europese vlasplant. Ook het linnen wat Bedaffair verkoopt, is Europees geteeld en geproduceerd (van de Franse vlasplant). Zo houden we de keten transparant en overzichtelijk. Dit is belangrijk, want zo houden we onze ecologische voetafdruk minimaal.
  2. Daarnaast heeft linnen een hogere kwaliteit dan synthetische stoffen, bamboe, tencel of katoen. Dit komt door de lange sterke vezel van linnen.
  3. Dit vezel is gegroeid in West-Europa, in een vochtig zeeklimaat met een rijk bodem. Sommige Europese landen hebben zelfs een erg rijke traditie in het verbouwen van linnen. Oftewel, jarenlange ervaring in het kweken van duurzaam vlas.
  4. In de folklore van Litouwen heeft linnen nog steeds een bijzondere plek. Hier vind je ook verschillende kleinschalige ateliers die werken met de linnen stoffen.
  5. Belangrijke weetjes over slapen onder linnen beddengoed, lees je hier!

< Klik hier voor onze prachtige linnen collectie, van hoogwaardige kwaliteit en de beste duurzame impact >

 

Moederdag Cadeau Tip 2: Anti - Allergisch én Natuurlijk Beddengoed

 

donzen dekbedden van hoogwaardige kwaliteit

 

Heeft jouw lieve moeder veel last van huisstofmijt allergie of andere stofallergieën in huis? Dan kan hypoallergeen bedddengoed zomaar het perfecte moederdag cadeau zijn! 

< Klik hier voor onze luxe donzen dekbedden collectie, van hoogwaardige kwaliteit en de beste ecologische impact >

Wij zorgen namelijk met onze NoMite donzen dekbedden voor een duurzaam, natuurlijk én gezonde slaap. Speciaal voor de allergische mamma's. Bekijk hier belangrijk weetjes over huisstofmijt allergie in de slaapkamer en wat het NoMite keurmerk precies inhoudt.

Let op: bij Bedaffair gebruiken we puur en diervriendelijk dons. En dat is goed om te weten als je een donzen dekbed wilt kopen. Onze eendendons én onze ganzendons dekbedden Downpass-gecertificeerd.

< Klik hier voor onze luxe donzen dekbedden collectie, van hoogwaardige kwaliteit en de beste ecologische impact >

Of kies voor nog meer duurzame impact! En ga voor deze Gerecyclede Donzen Dekbedden. Verkrijgbaar in verschillende warmteklasses én met dezelfde luxe kwaliteit.

 

Moederdag Cadeau Tip 3: Stijlvolle Sierkussens van Natuurlijke Materialen

 

collectie sierkussens van natuurlijke materialen

 

Houdt je mams van een gezellig en stijlvol interieur, met een duurzame touch? Dan zijn de sierkussens van natuurlijke materialen bijzonder goed geschikt.

< Klik hier voor onze collectie duurzame sierkussens in verschillende kleuren >

Met de kussentjes voor op de bank of op bed, breng je eenvoudig een leuk contrast aan in het interieur. Durf jij het iets gewaagder te kiezen dan je moeder normaal gesproken misschien zou doen?

< Klik hier voor onze collectie duurzame sierkussens in verschillende kleuren >

 

Moederdag Cadeau Tip 4: Een Gezonde en Energieke Ochtend, dankzij een Ondersteunend én Natuurlijk Hoofdkussen

 

ecologische hoofdkussens bij bedaffair

 

Voor de mamma's die vaak rugpijn of nekpijn in de ochtend, verdienen een gezonde en energieke ochtend. Een goed en hoogwaardig hoofdkussen is hiervoor essentieel.

< Klik hier voor onze uitgebreide collectie aan natuurlijke hoofdkussens en neksteunkussens >

Bij het oriënteren naar een nieuw kussen zijn een aantal dingen belangrijk:

  1. De slaaphouding
  2. De hardheid van het matras
  3. De temperatuur tijdens het slapen
  4. De lichaamsbouw.

Daarnaast is je moeders persoonlijke voorkeur voor de vulling van het kussen ook van belang! Bedaffair heeft hoofdkussens gevuld met allerlei verschillende natuurlijke materialen. Deze zijn namelijk wetenschappelijk bewezen, het beste in ventilatie, hygiëne en ligcomfort.

Wil je graag goed geïnformeerd zijn over hoe jij nou het beste hoofdkussen voor je mams kan uitkiezen? Klik dan hier

< Klik hier voor onze uitgebreide collectie aan natuurlijke hoofdkussens en neksteunkussens >

 

Moederdag Cadeau Tip 5: Pak de speciale Mamma Korting op de mooiste en zachtste Lente/Zomer Dekbedden !

 

Een perfect passend dekbed kiezen is niet eenvoudig. Gemiddeld lig je 25 jaar van je leven onder een dekbed, én gaat een natuurlijk lente dekbed van Bedaffair 8 jaar lang mee (!!).

Het is dus echt een moederdag cadeau voor de lange termijn, waar ze écht wat aan heeft. Zoals jarenlang een gezonde en fijne nachtrust, die nooit meer te warm of te koud is.

< Klik dus hier voor de lente/zomer dekbedden collectie voor Moederdag! En voer de onderstaande code in voor 10% Mamma korting op deze dekbedden collectie. >

Mamma dag Kortingscode: DUURZAMEMOEDERDAGINBED

 

Vorige Bedaffair in Top 3 OVNH Beste Onderneming Noord-Holland
Volgende Linnen Beddengoed | Wat zijn de voordelen van linnen?
Comment(s)