Bel ons 023 – 3036897
0
 
 

Boxsprings van natuurlijke materialen

Bedaffair biedt keuze uit de Skoon en Dormiente boxsprings met natuurlijke materialen. Duurzaam geproduceerd. De Skoon boxsprings van natuurlijke materialen worden ambachtelijk gemaakt. Puur handwerk uit Nederland. Dormiente metaalvrije boxsprings worden handgemaakt in Duitsland.

De Skoon boxsprings van natuurlijke materialen zijn een oer-Hollands product. Met een verrassend goede prijs-kwaliteit verhouding. Bedaffair kiest uitsluitend voor de Skoon boxspring met puur natuurlijke materialen zoals scheerwol, biologisch vlas, kameelhaar, paardenhaar en 100% katoen. De natuurlijke eigenschappen van onze grondstoffen zorgen dat u het nooit te koud noch te warm heeft in uw bed. De temperatuurregulatie en ventilatie van boxsprings van natuurlijke materialen is buitengewoon.

Uw gegarandeerde zekerheid als u kiest voor een SKOON bed of matras:

- 25 jaar garantie op veer- en constructiebreuk
- Uitsluitend 100% natuurlijke materialen, voorzien van duurzame keurmerken zoals GOTS
- Proefslaap mogelijkheid, binnen 3 maanden kunnen wij de veerkern van het matras voor u wijzigen tegen kostprijs

Persoonlijk slaapcomfort, persoonlijk advies in matras keuze

Kies uw persoonlijk slaapcomfort en laat u op unieke wijze adviseren door ons vakkundige adviseurs. De Skoon boxsprings van natuurlijke materialen worden getoond met pocketveer matrassen. Heeft u een voorkeur voor de Bedaffair natuurlatex matrassen? Zowel de Skoon pocketveermatrassen als de Bedaffair en Dormiente natuurlatex matrassen zijn geschikt voor een boxspring (bodem) van natuurlijke materialen.

Bedaffair

Welkom bij Bedaffair

Bedaffair is de grootste duurzame beddenwinkel van de BeNeLux. In onze 800m2 showroom kunt u heerlijk op uw gemak onze producten zien, voelen en testen.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair. U bent van harte welkom om vrijblijvend onze winkel te bezoeken. Ook kunt u ons op afspraak bezoeken.

In deze roerige tijden willen wij u als klant bedanken voor het vertrouwen. Comfortabel slapen, betaalbaar en zonder giftige stoffen in uw slaapkamer, dat is onze belofte aan u. Bedaffair biedt al een natuurlijk matras aan vanaf € 498. Dus blijft Bedaffair voor u geopend. Onze winkel is hygiënisch, schoon en zeer groot, zodat 1,5 meter gepaste afstand geen probleem is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat u prettig en veilig onze showroom kunt bezoeken onder het genot van een heerlijk warme of verfrissende drank.

Slapen en herstellen. Vrij van schadelijke stoffen en tóch betaalbaar. Dat is de gegarandeerde zekerheid van Bedaffair.

Bezoekt u ons online of in de showroom? Wij heten u van harte welkom. Ons team staat voor u klaar.