Hoeslaken DERMA DRY® tegen nachtzweet Dormiente

Hoeslaken DERMA DRY® tegen nachtzweet Dormiente

Een hoeslaken speciaal bij sterk zweten of nachtzweten. De DERMA DRY® ziet eruit als een normaal hoeslaken, maar kan veel meer. Waarborgt droog slaapcomfort door snelle afvoer van transpiratievocht en aangename koelte in de nacht. Dankzij een speciale weeftechniek van een mix met katoendraden (80%) en polyester draden (20%) gebaseerd is op de functionaliteit van technische sportkleding.

Positieve eigenschappen: 

- Zeer snelle verdamping van zweet = droog en comfortabel slapen
- Verkoelend en aangenaam = door snelle verdamping van vocht
- Groot aandeel katoen (80%)
- Wasbaar op 60 graden = bacteriën worden gedood
- Elastiek in de randen = blijft perfect om het matras zitten

Streng getest op schadelijke stoffen

Omschrijving

Specificaties Dormiente hoeslaken tegen nachtzweten Derma Dry:

Merk: Dormiente
Type: Hoeslaken matrasbeschermer Derma Dry met elastiek in de randen
Materiaal: Gemerceriseerd katoen (80%) / Polyester (20%)
Wasbaar: 60°C
Vegan: 100% plantaardig
Voor wie: Speciaal voor nachtzweten en warme zomernachten.

BESCHERM JE MATRAS TEGEN NACHTZWETEN

De Derma Dry is een hoeslaken en werkt als een speciale anti-transpiratie hoeslaken. De speciale structuur van het hoeslaken zorgt voor een snelle verplaatsing van vocht. Dit hoeslaken met 3D structuur gebruik je onder je gewone hoeslaken.

DORMIENTE

In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde slaap artikelen.

MISSIE DORMIENTE

Voor Dormiente betekent slapen niet alleen slapen. Het is een rusttijd, ons grootste herstelperiode en de allerbeste ontspanningsmogelijkheid. Daarom vindt Dormiente dat een bed, matras, een kussen of het dekbed - wat betreft onze slaapplaats - een zo groot en belangrijk mogelijke plaats moet krijgen. De werkelijk gezonde slaapplaats is in de visie van Dormiente èn de visie van Bedaffair, extreem belangrijk. En daarom vindt u bij Dormiente en bij Bedaffair uitsluitend slaap producten van natuurlijke materialen die duurzaam en streng getest zijn op schadelijke stoffen. 100% eco. 100% bio.

DUURZAAMHEID VOLGENS DORMIENTE

De matrassen, kussens, bedden en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen. De lange tijd (25 jaar van ons leven), die wij in ons bed verblijven, zal aangenaam en waar mogelijk gezond moeten zijn. De duurzame omgang met de natuur en de natuurlijke bronnen die voor handen zijn, hoort daar ook bij. 

Meer informatie
Kleuren Wit
levertijd Direct leverbaar

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Molton Dormiente biologische matrasbeschermer 100% bio katoen
€ 59,00
Duurzame Onderdeken van biologisch hennep bij Bedaffair, verkoelend en van natuurlijke materialen
€ 105,40
Normale prijs € 124,00

Slaap advies en inspiratie


Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Test je slaapkwaliteit en kom er achter hoe gezond jij slaapt   Slaap is enorm belangrijk voor jouw gezondheid en welzijn. Het gaat niet alleen over hoeveel uur je slaapt, maar ook de kwaliteit van je slaap. Goede slaapgewoonten kunnen je helpen om uitgerust en energiek wakker te worden. Alvast enkele tips om je slaapkwaliteit te verbeteren Regelmatige slaaptijden: Ga elke dag op dezelfde tijd naar...
Lees meer »
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
Voorjaarstrends voor de eco slaapkamerinterieur van 2024 De lente staat symbool voor vernieuwing en frisheid, een periode waarin de natuur ontwaakt. Dit voorjaar verwelkomen we inspirerende trends in slaapkamerinterieur die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een duurzame levenswijze ondersteunen. Met een focus op natuurlijke materialen, ambacht, en een harmonieuze verbinding met de natuur,...
Lees meer »