Massief houten bed GONDA Dormiente

Massief houten bed GONDA Dormiente

Het Dormiente bed GONDA is gemaakt van massief hout. De massieve mooie ronde vormgeving geven het bed een uniek design. Het Dormiente bed GONDA geeft optisch een krachtige uitstraling dat in zowel grote als kleine slaapkamers zeer goed tot zijn recht komt. Duurzaamheid wordt bij de GONDA tot werkelijkheid gebracht, het is onderdeel van het prachtige design.

Het GONDA massief houten bed is verkrijgbaar in 10 verschillende houtsoorten zoals bijvoorbeeld beuken, kernbeuken, eiken, wildeiken, noten, kersen en zirbe of ook wel Arve genoemd.

Lengtematen 210 en 220 cm verkrijgbaar tegen meerprijs.

Bekijk hier de duurzaamheid van ons hout >

Puur massief hout

Omschrijving

Specificaties voor het Gonda bed met hoofdbord:

Merk: Dormiente
Materiaal: Massief hout, verkrijgbaar in kernbeuken, beuken, alpenden (zirbe), eiken, wild eiken, eiken wit gepigenteerd, eiken bianco, wild eiken bianco, kersenhout en noten hout.
Afwerking: Biologische olie
Keurmerk: FSC / PEFSC
Herkomst: Duitsland

Afmeting bed: Alle standaard maten. Afwijkende maten op aanvraag.
Hoogte frame: 42,5 cm
Hoogte frame + rugleuning: 91,5 cm
Inlegdiepte: 18 cm

Het Dormiente bed Gonda aanbod is exclusief duurzame matrassen en houten lattenbodems.

Onderhoud van het massief houten Dormiente bed Gonda

Voor het onderhoud van het massief houten bed en bijpassende houten nachtkastjes en bijzettafels adviseren wij onze natuurlijke meubelolie.

VAKMANSCHAP

Dormiente natuurlatex matrassen worden met de hand gemaakt in Duitsland.

DORMIENTE

In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde matrassen.

MISSIE DORMIENTE

De missie van Dormiente is het bedenken en produceren van gezonde matrassen, massief houten bedden en metaalvrije boxsprings, kussens van natuurlijke materialen en biologisch beddengoed. De matrassen, bedden en beddengoed worden allemaal gemaakt van natuurlijke materialen. Zij willen met deze slaapproducten, met als basis natuurlijke materialen, de slaapkamer vrij houden van schadelijke stoffen.

DUURZAAMHEID VOLGENS DORMIENTE

De matrassen, bedden en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen.

Meer informatie
levertijd ca 6 - 8 weken

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Zwevend design bed PADIO PURE massief hout Holzmanufaktur
€ 1.448,00
TEAM 7 bed FLOAT zwevend design massief hout metaalvrij
€ 3.804,00
Dormiente bed BELUGA massief hout (in 10 houtsoorten leverbaar)
€ 3.428,00
Design bed MATIS massief hout Holzmanufaktur
Prijs op aanvraag

Slaap advies en inspiratie


Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
Voorjaarstrends voor de eco slaapkamerinterieur van 2024 De lente staat symbool voor vernieuwing en frisheid, een periode waarin de natuur ontwaakt. Dit voorjaar verwelkomen we inspirerende trends in slaapkamerinterieur die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een duurzame levenswijze ondersteunen. Met een focus op natuurlijke materialen, ambacht, en een harmonieuze verbinding met de natuur,...
Lees meer »
Downpass donzen keurmerk
Dons Keurmerk
Gecertificeerde donzen producten met DOWNPASS  Bedaffair wil alleen natuurlijke, ethisch geproduceerde en oprecht verantwoorde producten aanbieden. Daarom kiest Bedaffair voor donzen dekbedden en ...
Lees meer »