SALE Kayori topper hoeslaken ZAND 200x210-220 cm

SALE Kayori topper hoeslaken ZAND 200x210-220 cm

SALE! Topper hoeslaken, kleur zand, 200x210-220 cm. De topper hoeslakens van Kayori zijn heerlijk om op te slapen. De perkal katoen heeft een mooie hotelkwaliteit. Want de weefdichtheid is hoog. Bovendien zijn de fijnste biologisch garens gebruikt. Dus voelt het hoeslaken lekker zacht en comfortabel aan. Het topper hoeslaken heeft elastiek rondom, waardoor het goed om de topper blijft zitten en makkelijk op te maken is. Door de speciale ingeweven hoeken heeft het hoeslaken een perfecte pasvorm en zul je geen last hebben van opstaande hoeken van de topper.

Het topper hoeslaken is gemaakt van 100% biologisch katoen perkal. De diverse keurmerken garanderen je dat er geen nare pesticiden en chemicaliën meer in zitten. Kortom dit hoeslaken voor een topper is verantwoord en duurzaam.

Lees hier meer over het prachtige merk Kayori >

Eigenschappen van het topper hoeslaken SHIZU: 

- Afmeting 200x210-220 cm
- Gemaakt van 100% biologische katoen perkal
- Vochtabsorberend en ademend
- Gebruik van de beste en fijnste garens
- Geschikt voor toppers en topdekmatrassen met een dikte tot 10 cm
- Nooit meer last van opstaande hoeken van je topper
- Elastiek rondom, waardoor het hoeslaken altijd goed past
- Verpakt in een mooie opbergzak van eigen stof
- Verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren

Oeko-tex 100   GOTS gecertificeerd

Omschrijving

SPECIFICATIES TOPPER HOESLAKEN:

Merk: Kayori
Type: Shizu
Materiaal:  100% biologisch katoen
Kleur: Zand
Kwaliteit: Perkal
Oorsprong: Portugal
Afmeting: 200x210-220 cm

Hoekhoogte: 5  -12 cm
Model: Hoeslaken met rondom elastiek
Voelswaarde: Zacht, elastisch, glad
Onderhoud: Wassen op 40 graden in de wasmachine.

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ

Perkal katoen heeft een hogere weefdichtheid en fijnheid van biologische katoen garen. Het topper hoeslaken voelt lekker zacht en glad aan en geeft dat heerlijke crispy gevoel in bed. Perkal katoen heeft daarnaast als eigenschap dat het sterk vochtabsorberend is en een hoog ademend vermogen heeft. Het hoeslaken is voorzien van een elastiek rondom, waardoor het gemakkelijk om het matras te bevestigen is. Het hoeslaken is geschikt voor topper matrassen met een hoogte tussen de 5 en 12 centimeter. Door de speciale ingeweven hoeken heeft het hoeslaken een perfecte pasvorm en zul je nooit last hebben van opstaande hoeken van het matras.

WIE IS KAYORI?

In de huidige wereld moet alles beter, groter, duurder en vooral sneller. Kayori doet daar niet aan mee. Voor Kayori is het beschermen van de aarde een verplichting, geen bedrijfsmodel. Nog steeds wordt het overgrote deel van alle textielproducten op niet-verantwoorde manier geproduceerd. Als je Kayori producten gebruikt weet je zeker dat jouw aankoop op een verantwoorde, duurzame manier is vervaardigd. Zonder gebruik van schadelijke stoffen en onder goede omstandigheden voor mens, dier en omgeving.

MISSIE VAN KAYORI

Kayori, happiness in every day moments. Het zijn de kleine dingen die het doen in het leven. We vergeten ze vaak, maar zijn juist deze kleine dingen die een groot verschil maken in de wereld waarin we leven. De meest kostbare momenten van ongecompliceerd geluk bevinden zich vaak direct onder onze ogen. Bewustzijn is het uitgangspunt van Kayori. Kwaliteit in plaats van kwantiteit. Kayori geniet van de pure producten die het maakt, met passie voor het duurzame productieproces en met oog voor detail. Én betaalbaar voor iedereen.

Meer informatie
Kleuren Zand
levertijd Direct leverbaar

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Molton Dormiente biologische matrasbeschermer 100% bio katoen
€ 59,00

Slaap advies en inspiratie


Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
Voorjaarstrends voor de eco slaapkamerinterieur van 2024 De lente staat symbool voor vernieuwing en frisheid, een periode waarin de natuur ontwaakt. Dit voorjaar verwelkomen we inspirerende trends in slaapkamerinterieur die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een duurzame levenswijze ondersteunen. Met een focus op natuurlijke materialen, ambacht, en een harmonieuze verbinding met de natuur,...
Lees meer »
Downpass donzen keurmerk
Dons Keurmerk
Gecertificeerde donzen producten met DOWNPASS  Bedaffair wil alleen natuurlijke, ethisch geproduceerde en oprecht verantwoorde producten aanbieden. Daarom kiest Bedaffair voor donzen dekbedden en ...
Lees meer »