SALE Prolana Dekbed Baby Kameelhaar lente-herfst 240x220 cm

SALE Prolana Dekbed Baby Kameelhaar lente-herfst 240x220 cm

Met dit kameelhaar dekbed Sibari van Prolana zult u heerlijk warm slapen tijdens de koelere nachten van de lente en herfst. Het lichte, zachte baby kameelhaar lente-herfst dekbed is heerlijk om onder te slapen.

Het baby kameelhaar is goed drapeerbaar en valt soepel om je heen. Een baby kameelhaar dekbed is soepeler en lichter dan scheerwol. Een ware luxe om onder te slapen.

Het kameelhaar wordt niet geschoren. Kamelen ruien, waardoor de vacht loslaat. Het kameelhaar wordt dan verzameld, gereinigd, gekamd en uiteindelijk tot hoogwaardige luxe dekbedden verwerkt. Het Duitse kwaliteitsmerk Prolana verwerkt op ambachtelijke wijze het kameelhaar tot prachtige dekbedden met een buitengewoon hoge kwaliteit.

De heerlijke zacht glanzende tijk is gemaakt van 100% biologisch katoen satijn. De stiksels van de tijk zorgen voor een comfortabel goed drapeerbaar dekbed.

Meer hulp nodig om het beste dekbed voor jou te kiezen? Lees hier meer >

Kameelhaar Biologisch katoen

Omschrijving

Belangrijke specificaties kameelhaar zomerdekbed Sibari:

Merk: Prolana
Materiaal: 100% baby kameelhaar
Tijk: 100% biologisch katoen satijn kbA
Warmteklasse: 3
Geschikt voor: Lente en herfst seizoen
Soort: 1-delig lente-herfst dekbed van baby kameelhaar

Kleur: Off-white
Warmte type: Voor iedereen
Gewichtsklasse: licht
Vulgewicht: 2000 g

Onderhoud: Natuurlijke materialen hebben van nature een zelfreinigend vermogen. Het kameelhaar lente-herfst dekbed dagelijks opschudden, regelmatig luchten. Bij een vlekje plaatselijk met weinig water en zachte zeep reinigen. Kameelhaar dekbed is niet wasbaar, wassen vernietigt de bijzondere eigenschappen van het kameelhaar.

Meer hulp nodig om het beste dekbed voor jou te kiezen? Lees hier meer >

Zorgeloos bestellen en gratis thuisbezorgd

Zorgeloos online bestellen of bezoek onze showroom. Bij Bedaffair.nl kunt u makkelijk online bestellen en betalen. Uw bestelling wordt gratis thuisbezorgd. Naast onze webwinkel, kunt u veel van het assortiment van Bedaffair in onze showroom bezichtigen op Heemstede. Vrij parkeren voor de deur. Makkelijk bereikbaar bushalte Cruquiusweg.

De eigenschappen van kameelhaar op een rij:

- Licht en fijn, heerlijk comfortabel 
- Vochtregulerend droog slaapcomfort
- Luxe katoen satijn tijk 
- Verkoelend dekbed

Lees hier meer over kameelhaar >

De Premium kwaliteit van Prolana

Van baby slaapzak tot dekbed, van matras tot hoofdkussen - elk Prolana product levert een actieve gezondheidsbijdrage. Want Prolana gebruikt uitsluitend natuurlijke materialen. Het bedrijf verwerpt agrarische chemie, zoals pesticiden en chemische meststof. En dat komt niet alleen ten goede van u, als ook van alle mensen, die meewerken aan de ontwikkeling en productie van een Prolana produkt. Een wereld die vrij is van schadelijke stoffen is reeds lang verleden tijd. Daarom worden alle Prolana producten streng getest door onafhankelijke laboratoria. En dat betekent dat Prolana producten zo arm als mogelijk zijn aan schadelijke stoffen. Waar mogelijk gebruikt Prolana biologisch gecertificeerde grondstoffen. De natuurlijke materialen, welke nog geen biologische certificering kunnen krijgen, worden ingekocht bij bedrijven, die de eigenaren van Prolana persoonlijk kennen. De gehele productieketen, die start bij de ruwe materialen, komt overeen met de standaarden van IVN, GOTS, en FSC®.

Vakmanschap

Alle Prolana dekbedden worden met de hand gemaakt in de eigen werkplaats in Duitsland vlakbij de Bodensee.

Meer informatie
levertijd Direct leverbaar

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Scheerwol Biologisch Dekbed van Bedaffair, warmteklasse 2, lente herfst dekbed
€ 194,65
Normale prijs € 229,00
Bedaffair Duurzaam Hennep Dekbed. Biologisch Natuurlijke Materialen.
€ 237,15
Normale prijs € 279,00
Kamelenhaar Dekbed Bedaffair, Lente Herfst, Duurzaam
€ 296,65
Normale prijs € 349,00

Slaap advies en inspiratie


Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
Voorjaarstrends voor de eco slaapkamerinterieur van 2024 De lente staat symbool voor vernieuwing en frisheid, een periode waarin de natuur ontwaakt. Dit voorjaar verwelkomen we inspirerende trends in slaapkamerinterieur die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een duurzame levenswijze ondersteunen. Met een focus op natuurlijke materialen, ambacht, en een harmonieuze verbinding met de natuur,...
Lees meer »
Downpass donzen keurmerk
Dons Keurmerk
Gecertificeerde donzen producten met DOWNPASS  Bedaffair wil alleen natuurlijke, ethisch geproduceerde en oprecht verantwoorde producten aanbieden. Daarom kiest Bedaffair voor donzen dekbedden en ...
Lees meer »