Team 7 Duurzame Bed - Bank met opbergruimte MYLON, voor achter het bed

Team 7 Duurzame Bed - Bank met opbergruimte MYLON, voor achter het bed

Het Team 7 slaapkamer meubel de MYLON bed-bank is origineel, van hoogwaardige kwaliteit en functioneel. De zitsbank met opbergruimte voor achter het bed is in meerdere breedtes verkrijgbaar, en past altijd bij uw bed. De klep van de bed-bank is gedempt, zodat deze voorzichtig geopend en gesloten kan worden. Onder de klep heeft bevind zich een fijne opbergruimte voor diverse spullen zoals dekbed, deken, kussens of een plaid.

Duurzame Bedbank met Opbergruimte in Verschillende Kleuren en Houtsoorten

Het zitkussen wordt gestoffeerd in eco leer of eco stof, waarin er zeer veel kleurkeuze is. Alle stofstalen zijn in onze showroom aanwezig.
De meubelmakers van het Oostenrijkse kwaliteitsmerk Team 7 vervaardigen dit hoge kwaliteit bed bankje in vele houtsoorten. Van licht eikenhout tot warm notenhout.

TIP: Dankzij de strakke lijnen en precieze rondingen en het lichte luchtige design past het bankje ook prima in de hal, woonkamer of eetkamer. Maar het past ook perfect bij de rest van de duurzame MYLON slaapkamercollectie >

Extra informatie:
Hoogte opbergruimte: ca. 14,3 cm
Deelnaad in het midden van de zitting vanaf 140 cm breed.

Prijs is gebaseerd op het bankje met eco stof. Voor een uitvoering in eco leer geldt een meerprijs.

 

Omschrijving

SPECIFICATIES BED-BANK MYLON TEAM 7:

Merk: Team 7
Type: Bedbankje Mylon
Afmetingen: 
90, 100, 120, 140, 160, 180, 200 cm
41 cm hoog, 42 cm diep 
Materiaal: massief hout, verkrijgbaar in 10 verschillende houtsoorten
Houtsoorten: elzenhout, kernbeuken, beuken, eiken / wild eiken geolied, eiken wit gepigmenteerd, kersen en (wild) noten.
Afwerking: Met natuurlijke olie behandeld. Voor goed onderhoud adviseren wij onze natuurlijke meubelolie van lijnzaad >

MYLON DUURZAME SLAAPKAMER COLLECTIE

De bed-bank met opbergruimte MYLON is een nieuwe aanvulling op de MYLON duurzame houten meubel collectie van TEAM 7. De hele familie in een kamer en dan nog een aangenaam binnenklimaat? Bij onze MYLON familie gaat dat vanzelf. Gemaakt door de ambachtelijke meubelmakers van het Oostenrijkse TEAM 7. Geproduceerd uit zuiver natuurhout. Zo zorgen het MYLON bed en de bijpassende nachtkastjes en commodes voor een gezond klimaat in uw slaapkamer. En uiteraard passen ze ook qua design perfect bij elkaar. Net als het bed overtuigen de MYLON nachtkastjes, commode en bank met slanke, elegante poten en precieze contouren. Een echte familie!

BED VAN ZUIVER NATUUR HOUT

De bedden van Team 7 zorgen voor een gezonde slaapomgeving. Geen wonder, want de bomen komen uit gezonde, duurzaam, beheerde bossen, Daar laat Team 7 ze tientallen jaren groeien voordat ze, met de grootste zorgvuldigheid, verwerkt worden. Het hout wordt veredeld met zuivere natuurolie. Zo blijven de vele positieve eigenschappen van het hout in uw slaapkamer behouden. Team 7 heeft het hele productieproces van boom tot afgewerkt bed in de hand. Daardoor kunnen ze de milieuvriendelijke productie van de natuur houten bedden garanderen.

OOSTENRIJKSE AMBACHTELIJKE KWALITEIT

Elk Team 7 meubel is een uniek stuk, met veel handwerk gemaakt door ervaren meubelmakers volgens de Oostenrijkse ambachtelijke traditie. Vakmanschap in houtbewerking wordt bij Team 7 van generatie op generatie doorgegeven en garandeert de hoge kwaliteit van elke Team 7 meubel.

DUURZAAM EN WAARDEVAST

Team 7 creërt niet alleen meubelen maar ook waarde. Robuust, stabiel hout schenkt Team 7 meubelen een lange levensduur. Het behoudt zijn expressieve kracht over de jaren en wint nog aan waarde. Geen ander materiaal veroudert zo waardig als echt natuurhout.

TEAM 7

Het Oostenrijkse merk Team 7 maakt meubels sinds 1959. Die ervaring kunt u zien en voelen. Team 7 maakt natuurhouten meubels voor alle woonruimtes en biedt geraffineerde oplossingen voor elk interieur. Team 7 werkt samen met 's werelds beste designer: de natuur. Duurzaamheid begint bij Team 7 met design. Meubels uit zuiver natuurhout zorgen voor een gezonde woonomgeving. Geen wonder, want bomen komen uit gezonde duurzaam beheerde bossen. Team 7 heeft het volledige productieproces van boom tot afgewerkt meubel in de hand. Daardoor kunnen zij de milieuvriendelijke productie van hun natuurhouten meubelen garanderen.

Meer informatie
levertijd ** circa 8 - 12 weken

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Het bankje achter het bed van massief hout creëer je extra zitruimte in de slaapkamer. Dit prachtige voeteind bankje staat decoratief en geeft extra opbergruimte. Bekijk online of in onze showroom te Amsterdam!
€ 719,10
Normale prijs € 799,00

Slaap advies en inspiratie


Goed slapen met warm weer
Goed slapen met warm weer
Beter slapen met warm weer: onze slaapexperts delen hun slaapadvies   Slaap jij slecht bij warm weer door een hete slaapkamer? Dat is een slaapklacht die veel voorkomt op vakantie of bij warm weer in de zomer. Warme zomernachten kunnen je nachtrust flink verstoren. Het is moeilijk om in slaap te vallen en te blijven slapen als je het te warm hebt. Je bent zeker niet de enige. Gelukkig hebben onze slaapexperts meerdere tips en advies om jouw nachtrust...
Lees meer »
Hoe voorkom je een jetlag? 6 anti jetlag tips
Hoe voorkom je een jetlag? 6 anti jetlag tips
Hoe voorkom je een jetlag? 6 anti jetlag tips Wat is een jetlag? Ga jij of ben jij op vakantie of op vliegreis? Dan heb je zeker wel eens te maken met een jetlag. Wanneer jouw slaapritme niet op orde is – door verre reizen of een onregelmatig leefpatroon – heeft dat vervelende gevolgen voor je immuunsysteem. Een jetlag is het gevolg van tijdsverschillen...
Lees meer »
Welke wol kriebelt wel of niet?
Welke wol kriebelt wel of niet?
Welke wol kriebelt wel of niet? Dr. M.D. Njoo van Huidarts.com zegt dat natuurlijke dierlijke vezels zoals wol en zijde, en natuurlijke plantaardige vezels zoals katoen en linnen zelden allergische reacties veroorzaken. Een allergische reactie op natuurlijk materialen komt weinig tot niet voor. Uit wetenschappelijk onderzoek blijken de synthetische chemische middelen in kleding, meubels en verf een allergische reactie uitlokken. ...
Lees meer »
Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Test je slaapkwaliteit en kom er achter hoe gezond jij slaapt   Slaap is enorm belangrijk voor jouw gezondheid en welzijn. Het gaat niet alleen over hoeveel uur je slaapt, maar ook de kwaliteit van je slaap. Goede slaapgewoonten kunnen je helpen om uitgerust en energiek wakker te worden. Alvast enkele tips om je slaapkwaliteit te verbeteren Regelmatige slaaptijden: Ga elke dag op dezelfde tijd naar...
Lees meer »