Team 7 Duurzame Bed - Bank met opbergruimte MYLON, voor achter het bed

Team 7 Duurzame Bed - Bank met opbergruimte MYLON, voor achter het bed

Het Team 7 slaapkamer meubel de MYLON bed-bank is origineel, van hoogwaardige kwaliteit en functioneel. De zitsbank met opbergruimte voor achter het bed is in meerdere breedtes verkrijgbaar, en past altijd bij uw bed. De klep van de bed-bank is gedempt, zodat deze voorzichtig geopend en gesloten kan worden. Onder de klep heeft bevind zich een fijne opbergruimte voor diverse spullen zoals dekbed, deken, kussens of een plaid.

Duurzame Bedbank met Opbergruimte in Verschillende Kleuren en Houtsoorten

Het zitkussen wordt gestoffeerd in eco leer of eco stof, waarin er zeer veel kleurkeuze is. Alle stofstalen zijn in onze showroom aanwezig.
De meubelmakers van het Oostenrijkse kwaliteitsmerk Team 7 vervaardigen dit hoge kwaliteit bed bankje in vele houtsoorten. Van licht eikenhout tot warm notenhout.

TIP: Dankzij de strakke lijnen en precieze rondingen en het lichte luchtige design past het bankje ook prima in de hal, woonkamer of eetkamer. Maar het past ook perfect bij de rest van de duurzame MYLON slaapkamercollectie >

Extra informatie:
Hoogte opbergruimte: ca. 14,3 cm
Deelnaad in het midden van de zitting vanaf 140 cm breed.

Prijs is gebaseerd op het bankje met eco stof. Voor een uitvoering in eco leer geldt een meerprijs.

 

Omschrijving

SPECIFICATIES BED-BANK MYLON TEAM 7:

Merk: Team 7
Type: Bedbankje Mylon
Afmetingen: 
90, 100, 120, 140, 160, 180, 200 cm
41 cm hoog, 42 cm diep 
Materiaal: massief hout, verkrijgbaar in 10 verschillende houtsoorten
Houtsoorten: elzenhout, kernbeuken, beuken, eiken / wild eiken geolied, eiken wit gepigmenteerd, kersen en (wild) noten.
Afwerking: Met natuurlijke olie behandeld. Voor goed onderhoud adviseren wij onze natuurlijke meubelolie van lijnzaad >

MYLON DUURZAME SLAAPKAMER COLLECTIE

De bed-bank met opbergruimte MYLON is een nieuwe aanvulling op de MYLON duurzame houten meubel collectie van TEAM 7. De hele familie in een kamer en dan nog een aangenaam binnenklimaat? Bij onze MYLON familie gaat dat vanzelf. Gemaakt door de ambachtelijke meubelmakers van het Oostenrijkse TEAM 7. Geproduceerd uit zuiver natuurhout. Zo zorgen het MYLON bed en de bijpassende nachtkastjes en commodes voor een gezond klimaat in uw slaapkamer. En uiteraard passen ze ook qua design perfect bij elkaar. Net als het bed overtuigen de MYLON nachtkastjes, commode en bank met slanke, elegante poten en precieze contouren. Een echte familie!

BED VAN ZUIVER NATUUR HOUT

De bedden van Team 7 zorgen voor een gezonde slaapomgeving. Geen wonder, want de bomen komen uit gezonde, duurzaam, beheerde bossen, Daar laat Team 7 ze tientallen jaren groeien voordat ze, met de grootste zorgvuldigheid, verwerkt worden. Het hout wordt veredeld met zuivere natuurolie. Zo blijven de vele positieve eigenschappen van het hout in uw slaapkamer behouden. Team 7 heeft het hele productieproces van boom tot afgewerkt bed in de hand. Daardoor kunnen ze de milieuvriendelijke productie van de natuur houten bedden garanderen.

OOSTENRIJKSE AMBACHTELIJKE KWALITEIT

Elk Team 7 meubel is een uniek stuk, met veel handwerk gemaakt door ervaren meubelmakers volgens de Oostenrijkse ambachtelijke traditie. Vakmanschap in houtbewerking wordt bij Team 7 van generatie op generatie doorgegeven en garandeert de hoge kwaliteit van elke Team 7 meubel.

DUURZAAM EN WAARDEVAST

Team 7 creërt niet alleen meubelen maar ook waarde. Robuust, stabiel hout schenkt Team 7 meubelen een lange levensduur. Het behoudt zijn expressieve kracht over de jaren en wint nog aan waarde. Geen ander materiaal veroudert zo waardig als echt natuurhout.

TEAM 7

Het Oostenrijkse merk Team 7 maakt meubels sinds 1959. Die ervaring kunt u zien en voelen. Team 7 maakt natuurhouten meubels voor alle woonruimtes en biedt geraffineerde oplossingen voor elk interieur. Team 7 werkt samen met 's werelds beste designer: de natuur. Duurzaamheid begint bij Team 7 met design. Meubels uit zuiver natuurhout zorgen voor een gezonde woonomgeving. Geen wonder, want bomen komen uit gezonde duurzaam beheerde bossen. Team 7 heeft het volledige productieproces van boom tot afgewerkt meubel in de hand. Daardoor kunnen zij de milieuvriendelijke productie van hun natuurhouten meubelen garanderen.

Meer informatie
levertijd ** circa 8 - 12 weken

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Het bankje achter het bed van massief hout creëer je extra zitruimte in de slaapkamer. Dit prachtige voeteind bankje staat decoratief en geeft extra opbergruimte. Bekijk online of in onze showroom te Amsterdam!
€ 799,00

Slaap advies en inspiratie


Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
Voorjaarstrends voor de eco slaapkamerinterieur van 2024 De lente staat symbool voor vernieuwing en frisheid, een periode waarin de natuur ontwaakt. Dit voorjaar verwelkomen we inspirerende trends in slaapkamerinterieur die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een duurzame levenswijze ondersteunen. Met een focus op natuurlijke materialen, ambacht, en een harmonieuze verbinding met de natuur,...
Lees meer »
Downpass donzen keurmerk
Dons Keurmerk
Gecertificeerde donzen producten met DOWNPASS  Bedaffair wil alleen natuurlijke, ethisch geproduceerde en oprecht verantwoorde producten aanbieden. Daarom kiest Bedaffair voor donzen dekbedden en ...
Lees meer »