Bel ons 023 – 3036897
0
 
 
Yoga mat eco bio katoen en scheerwol Prolana

Meer Views

Yoga mat eco bio katoen en scheerwol Prolana

Beschikbaarheid: In voorraad

€ 129,00

De eco yoga mat van Prolana is een ideale onderlaag voor yoga, meditatie, gymnastiek of andere grond oefeningen. De bovenkant heeft een heerlijk zachte lamswollen vacht. De onderkant van de yoga mat is aan de onderkant een duurzame bio katoen weving half panama. Een weinig bekende weeftechniek in Nederland, welke echter bijzonder sterk is en veel gebruikt wordt voor hoogwaardige gordijnen. De yoga mat is licht en biedt een aangename warmte.


De yoga mat is in drie kleuren verkrijgbaar.


Details van deze yoga mat:


Afmeting: 70x190 cm
Onderkant: half panama weving (katoen kbA)
Bovenkant: lamswol (kbT)
Kleur: terracotta, creme, antraciet


Biologische scheerwol Biologisch katoen


 

* Vereiste velden

levertijd 1 - 3 weken

Eigenschappen van eco yoga mat:


Afmeting: 70 x 190 cm
Onderkant: Biologisch katoen geweven in half panama
Bovenkant: Biologische lamswol
Keurmerken:
kbA, kbT


De Premium kwaliteit van Prolana


Van baby slaapzak tot dekbed, van matras tot hoofdkussen - elk Prolana product levert een actieve gezondheidsbijdrage. Want Prolana gebruikt uitsluitend natuurlijke materialen. Het bedrijf verwerpt agrarische chemie, zoals pesticiden en chemische meststof. En dat komt niet alleen ten goede van u, als ook van alle mensen, die meewerken aan de ontwikkeling en productie van een Prolana produkt. Een wereld die vrij is van schadelijke stoffen is reeds lang verleden tijd. Daarom worden alle Prolana producten streng getest door onafhankelijke laboratoria. En dat betekent dat Prolana producten zo arm als mogelijk zijn aan schadelijke stoffen. Waar mogelijk gebruikt Prolana biologisch gecertificeerde grondstoffen. De natuurlijke materialen, welke nog geen biologische certificering kunnen krijgen, worden ingekocht bij bedrijven, die de eigenaren van Prolana persoonlijk kennen. De gehele productieketen, die start bij de ruwe materialen, komt overeen met de standaarden van IVN, GOTS, en FSC®.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen beoordelingen schrijven. Log in of registreer

Kom proeven en beleven in onze showroom!

Bij Bedaffair vind je zowel online als in de 800m2 showroom te Heemstede al je handgemaakte matrassen, massief houten bedden en ledikanten, boxsprings, kussens, dekbedden en bedlinnen van natuurlijke materialen en de meest faire en verantwoorde herkomst. Kom gerust eens naar de showroom, waar je de mogelijkheid hebt voor proefliggen en om te voelen hoe het bed, matras, kussen of dekbed aanvoelt. Kom proeven en beleven. Gun jezelf een goed en mooi bed, een eerlijk advies en een werkelijk goede en welverdiende nachtrust!

 
Natuurlijk esthetisch design
 
Ethisch & integer
 
Ambachtelijk
 
Persoonlijk

Meer over onze winkel

Vergelijkbare producten