Biologisch voedingskussen speltkaf ecologisch Prolana 20x190

Biologisch voedingskussen speltkaf ecologisch Prolana 20x190

Het Prolana voedingskussen is gevuld met biologisch speltkaf. Dit handige voedingskussen biedt een optimale houding en ondersteuning bij borstvoeding zodat je rug en arm ontlast wordt. Dus dat moeder en kind tijden de voeding een ontspannen houding kunnen aannemen en een heerlijk rustmoment hebben. De vulling van speltkaf is flexibel en is makkelijk aan te passen naar vorm die je wenst.

Maar al tijdens de zwangerschap kan het biologische voedingskussens van Prolana je verlichting en de juiste steun geven. De meest prettige slaaphouding tijdens de zwangerschap is de zijligging waardoor je buik ontlast wordt. Het voedingkussen gebruik je om te voorkomen dat je lichaam naar voren kantelt. Zodat je in een prettige aangename slaaphouding blijft tot het einde van je zwangerschap.

Afmeting: 20x190 cm.

Een veilig voedingskussen zonder nare stoffen of uitwaseming van VOS's en lekker zacht voor jou, de baby of kind.

Hoes voor het voedingskussen van biologisch katoen

Een passende hoes van biologisch katoen is optioneel verkrijgbaar in off white en lichtblauw.

 Biologisch katoen

Omschrijving

Specificaties voor het voedingskussen:

Merk: Prolana
Materiaal: Biologisch speltkaf, kbA
Vulling: 5000 gram biologisch speltkaf, onstoft en speciaal gereinigd
Herkomst: Duitsland
Afmeting voedingskussen: 20x190 cm

Bekijk hier ook de gehele Bedaffair collectie voor een eco kinderkamer >

Biologisch voedingskussen met speltkaf vulling

Spelt is wat grover en elastischer dan kersenpitten. De lucht tussen het spelt wordt continue ververst wat een fijne vochtregulatie geeft. Daarnaast heeft spelt een aangename geur en geeft het een prettige warmte. Het voedingskussen met biologisch spelt masseert zachtje de huid en stimuleert de doorbloeding.

Voedingskussen aanpassen en onderhouden

Het verdient aanbeveling om de kussenvulling om de 3-4 jaar te vervangen om een optimaal veerkrachtig, fris en luchtig kussen te behouden. Het biologisch voedingskussen is in de tussentijd eenvoudig buiten of in de vensterbank luchtend weer fris te maken. Zo behoud uw kussenvulling zijn unieke eigenschappen en heeft u er jarenlang slaap en ligcomfort van.

Let op: De spelt vulling mag niet heel nat worden en speltkaf mag niet verwarmt worden.

De duurzame kwaliteit van Prolana

Van baby slaapzak tot dekbed, van matras tot hoofdkussen - elk Prolana product levert een duurzame bijdrage aan uw gezondheid. Want Prolana gebruikt uitsluitend natuurlijke materialen. Het bedrijf verwerpt agrarische chemie, zoals pesticiden en chemische meststof. En dat komt niet alleen ten goede van u, als ook van alle mensen, die meewerken aan de ontwikkeling en productie van een Prolana produkt. Een wereld die vrij is van schadelijke stoffen is reeds lang verleden tijd. Daarom worden alle Prolana producten streng getest door onafhankelijke laboratoria. En dat betekent dat Prolana producten zo arm als mogelijk zijn aan schadelijke stoffen. Waar mogelijk gebruikt Prolana biologisch gecertificeerde grondstoffen. De natuurlijke materialen, welke nog geen biologische certificering kunnen krijgen, worden ingekocht bij bedrijven, die de eigenaren van Prolana persoonlijk kennen. De gehele productieketen, die start bij de ruwe materialen, komt overeen met de standaarden van IVN, GOTS, en FSC®.

Wassen en drogen

Prolana biologisch katoenen kussenhoezen (zonder vulling) en overtrekken kunnen op 30°C gewassen worden en bij drogen aan de (buiten)waslijn (niet in de droger) wordt het weer heerlijk fris.

Meer informatie
levertijd ca 0 - 3 weken

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Rolkussen kapok sluimerrol 20 - 30 cm rond
€ 22,50

Slaap advies en inspiratie


Welke wol kriebelt wel of niet?
Welke wol kriebelt wel of niet?
Welke wol kriebelt wel of niet? Dr. M.D. Njoo van Huidarts.com zegt dat natuurlijke dierlijke vezels zoals wol en zijde, en natuurlijke plantaardige vezels zoals katoen en linnen zelden allergische reacties veroorzaken. Een allergische reactie op natuurlijk materialen komt weinig tot niet voor. Uit wetenschappelijk onderzoek blijken de synthetische chemische middelen in kleding, meubels en verf een allergische reactie uitlokken. ...
Lees meer »
Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Hoe gezond slaap jij? Doe de test
Test je slaapkwaliteit en kom er achter hoe gezond jij slaapt   Slaap is enorm belangrijk voor jouw gezondheid en welzijn. Het gaat niet alleen over hoeveel uur je slaapt, maar ook de kwaliteit van je slaap. Goede slaapgewoonten kunnen je helpen om uitgerust en energiek wakker te worden. Alvast enkele tips om je slaapkwaliteit te verbeteren Regelmatige slaaptijden: Ga elke dag op dezelfde tijd naar...
Lees meer »
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »