Duurzame herfst interieur tips voor de slaapkamer

Duurzame herfst interieur stijltips voor de slaapkamer

Goudkleurige bomen, rode en okergele bladeren op de grond. Herfst brengt de knusse avonden en frisse ochtenden weer in huis. De natuur zit ook boordevol kleuren en zachte aardetinten. Onze duurzame stylisten geven je tips hoe je de slaapkamer klaar kan maken voor de herfst.

 

 

De nieuwe seizoenstrend zit vol aardetinten

Een populaire interieurtrend: aardetinten. Herfst staat voor lange boswandelingen en prachtige natuur, vol warme en zachte aardetinten. Deze brengen we dan ook graag terug in het slaapkamerinterieur.

Dit brengt rust, warmte en een knus gevoel. Ideaal om lekker in slaap mee te vallen en uitgerust wakker mee te worden.

 

Tip 1: Natuurlijke woonaccessoires met het juiste kleurenpalet

Denk aan duurzame woonaccessoires zoals olijfgroene, okergele of beige linnen plaids of recycled katoenen plaids van natuurlijke materialen. Maar ook een natuurlijke dekbedovertrekset met een warme aardekleur.

Combineer dit met een ecologisch herfstdekbed, zoals biologisch scheerwol, hennep of kameelwol. Zo krijg je een luxe, natuurlijke sfeer in het duurzame slaapkamerinterieur. 

 Bekijk de dekbedden       Bekijk de plaids     Bekijk de dekbedovertrekken 

 

Tip 2: Duurzaam hout voor een herfstig karakter in het interieur

De herfst laat ons verrassen met al haar verschillende kleuren. Maar ook met de diverse boomstammen en houttonen. Ga met het seizoen mee en geef een ode aan het karakter van deze houttonen in het slaapkamerinterieur.

 Onze massief houten bedden zijn gemaakt van duurzaam hout. En is verkrijgbaar in diverse soorten hout, denk aan donkerbruin notenhout of juist lichtbruin beukenhout. Het bed is vaak het grootste meubel van de slaapkamer. Het is van belang om het bed te laten matchen met je herfstinterieur.

 Bekijk de houten bedden collectie 

 

Tip 3: Circulaire boxsprings in diverse aardetinten 

Wil jij dit nieuwe seizoen de switch maken naar duurzaam wonen? Ga dan voor volledig duurzaam, en kies voor natuurlijke circulaire meubels en accessoires. Volledig aan te passen naar jouw eigen gewenste kleurenpalet, slaapwensen en interieurstijl.

Denk aan circulaire toppers, circulaire matrassen of zelfs een circulaire boxspring. Bedaffair biedt compleet bio-based circulaire slaapkamermeubels en beddengoed. De stoffering van de bedden is verkrijgbaar in diverse aardetinten en andere kleuren. 

 Bekijk de boxsprings 

 

 

Laat je inspireren in de 800 m2 showroom

Als deze tips je nieuwsgierig hebben gemaakt, waarom niet eens rondkijken in de webshop of showroom? Laat je inspireren door gratis advies van onze slaapexperts, en de veelzijdigheid in het aanbod voor jouw interieurstijl.

Voel de natuurlijke materialen, test het comfort en ontdek de diverse aardetinten in de stofferingen.

 Contact de slaapexperts