Tips voor de duurzame Bohemian slaapkamerinterieur

Bohemian slaapkamerinterieur met duurzame tips

Laat je inspireren door de vrije geest van de Boho stijl

De bohemian stijl, vaak 'boho' genoemd, staat bekend om zijn eclectische en artistieke flair. Het is een stijl die vrijheid, avontuur en de liefde voor kunst en natuur uitstraalt. Met een mix van kleuren, patronen en texturen is de boho stijl perfect voor de duurzame moderne hippies.

Maar hoe breng je deze stijl naar je slaapkamer met een duurzame twist? Lees verder.

 

boho slaapkamerinterieur

 

Rijk aan patronen en diepe kleuren

De boho-stijl is rijk aan kleuren en patronen. Denk aan warme aardetinten gecombineerd met felle kleuren en exotische patronen. Bij Bedaffair hebben we beddengoed en accessoires die deze kleurrijke en levendige stijl belichamen, handgemaakt van duurzame en natuurlijke materialen.

 Bekijk okerbruin flanellen beddengoed   Ontdek natuurlijke sierkussens 

 

Natuurlijke materialen en texturen in de boho slaapkamer

Boho draait om het omarmen van de natuur. En de natuur zit vol met diverse kleuren, patronen en texturen. Kies bijvoorbeeld voor bio-based circulaire boxsprings. Deze kan je volledig naar eigen wens personaliseren. Er zijn diverse kleuren en natuurlijke stoftexturen mogelijk.

Of denk aan onze circulaire matrassen van hennep, tencel en natuurlatex.

 Bekijk de circulaire matrassen    Bekijk de circulaire boxsprings  

Eclectische accessoires voor de bohemian touch

Van dromenvangers tot gerecyclede vloerkleden en van lantaarns tot handgemaakte kunstwerken. De boho stijl draait om mixen en matchen van diverse culturele invloeden. Bij Bedaffair vind je een scala aan duurzame accessoires die perfect passen bij deze stijl.

 Bekijk de gerecyclede vloerkleden    Bekijk de bamboe lantaarn 

 

 

Meer inspiratie? Kom langs in de showroom of neem contact op

Benieuwd naar meer duurzame interieur inspiratie voor de slaapkamer? Neem contact op met onze bedden experts en duurzame stylisten. Ze helpen je graag. Ook kun je bij ons terecht om vrijblijvend proef te liggen op de Bedaffair matrassen en bedden. 

 Meer over Bedaffair    Neem contact op