SALE Dormiente natuurlatex topper KOMFORT 120x200 cm

SALE Dormiente natuurlatex topper KOMFORT 120x200 cm

Een, splinternieuwe, natuurlatex topper KOMFORT van Dormiente in 120x200 cm. De Dormiente topper heeft een wasbare hoes en is ca 5 cm hoog. Een natuurlatex topper brengt ligcomfort naar een nieuwe dimensie met fantastische souplesse.

De superzachte wasbare matrashoes is gemaakt van biologisch katoen. Tussen de natuurlatex kern en de wasbare hoes bevindt zich een royale comfortlaag van 750 gr m2 biologische wol. Wol zorgt voor optimale ventilatie en hygiëne, want wol kan van nature niet schimmelen.

Aan de Dormiente natuurlatex topper zijn banden bevestigd, zodat de topper eenvoudig vastgemaakt kan worden aan de handvaten van de matrassen van Dormiente matrassen. Uiteraard kan de topper ook op ieder ander matras worden gebruikt.

Foto kan afwijken van origineel product.

Biologisch katoen  Biologische wol

Omschrijving

Belangrijke specifaties:

Merk: Dormiente
Type: Natuur latex topmatras Komfort
Afmeting: 120x200 cm
Kleur: wit
Kern: 3 cm 100% zuivere natuurlatex met keurmerk
Tijk:
WB1: Tijk van jersey biologisch katoen. Jersey is een gebreid stof en maakt het ligcomfort zacht en elastisch en het voelt luxe aan.

Totale hoogte topmatras: 5 cm
Geschikt voor: iedereen

Zorg voor een goede bescherming van uw topdekmatras met een goede molton.

Keerbaar: Het topmatras is keerbaar.
Onderhoud: Laat uw natuurlijk latex topmatras iedere ochtend ademen door het dekbed terug te slaan.
Keer uw topmatras iedere 3 maanden. Dat kan horizontaal en verticaal.
Gebruik een goede molton om uw topmatras, zodat uw matras zo schoon en droog mogelijk blijft.
Het topmatras nooit stofzuigen.
Vlekken met bijvoorbeeld Traay of Ecover vlekkenreiniger.
Keurmerken: Latex: QUL, kbT (kontrolliert biologische Tierhaltung) 

Verbeter uw bed

Een natuurlatex Komfort topmatras van Dormiente voegt niet alleen extra comfort toe aan uw bed. Er zijn veel praktische redenen om een topmatras aan te schaffen. Een natuurlatex topper maakt te hard matras zachter. Het bed opmaken wordt veel makkelijker en lichter. Daarnaast kan een natuurlijk latex topmatras zorgen voor een betere gewichtsverdeling en ondersteuning. Goede redenen denken wij.

Zuiver natuurlijk latex en biologische wol

De 3 centimeter dikke laag puur natuurlatex heeft een zogenaamde open celstructuur waardoor uw topmatras prima ademt. De 750 gram wol die verwerkt wordt zorgt ervoor dat u altijd droog en comfortabel slaapt.

Vakmanschap

Alle natuurlatex topmatrassen van Dormiente worden met de hand gemaakt in de eigen ambachtelijke beddenfabriek in Duitsland.

Dormiente

In 1988 is Dormiente opgericht door 2 biologen Dr. Rüdiger Plänker en Rainer Oldiges. De aanleiding naar de onderzoeken naar schadelijke stoffen in matrassen bracht hen tot het innoveren en produceren van gezonde matrassen.

Missie Dormiente

De missie van Dormiente is het bedenken en produceren van gezonde matrassen, massief houten bedden en metaalvrije boxsprings, kussens van natuurlijke materialen en biologisch beddengoed. De matrassen, bedden en beddengoed worden allemaal gemaakt van natuurlijke materialen. Zij willen met deze slaapproducten, met als basis natuurlijke materialen, de slaapkamer vrij houden van schadelijke stoffen.

Duurzaamheid volgens Dormiente

De matrassen, bedden en beddengoed van Dormiente zijn gemaakt van diverse streng geselecteerde natuurlijke materialen. Zoals natuurlatex, biologische scheerwol, verend kokosvezel, paardenhaar, tencel en biologisch katoen. Deze natuurlijke materialen zijn duurzaam in gebruik, bezitten een optimale vocht- en warmteregulatie en zijn niet schadelijk voor de gezondheid noch het milieu. De matrassen van natuurlatex en slaapproducten van natuurlijke materialen zijn uiterst duurzaam omdat natuurlijke materialen van een hernieuwbare bron afkomstig is. Bovendien wordt de grondstoffen op milieuvriendelijke wijze gewonnen.

Meer informatie
Kleuren Wit
levertijd Direct leverbaar

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Reclebare Topper Natuurlatex, Duurzame Topper, Circulair, Bedaffair, Natuurlatex Opdekmatras,
€ 459,00
Normale prijs € 540,00
Team 7 tencel topper topmatras eco natuurlatex
€ 560,00
Onderdeken matrasbeschermer biologisch wol | Bedaffair
€ 152,96
Normale prijs € 179,95
Duurzame Onderdeken van biologisch hennep bij Bedaffair, verkoelend en van natuurlijke materialen
€ 105,40
Normale prijs € 124,00

Slaap advies en inspiratie


Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
Voorjaarstrends voor de eco slaapkamerinterieur van 2024 De lente staat symbool voor vernieuwing en frisheid, een periode waarin de natuur ontwaakt. Dit voorjaar verwelkomen we inspirerende trends in slaapkamerinterieur die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een duurzame levenswijze ondersteunen. Met een focus op natuurlijke materialen, ambacht, en een harmonieuze verbinding met de natuur,...
Lees meer »
Downpass donzen keurmerk
Dons Keurmerk
Gecertificeerde donzen producten met DOWNPASS  Bedaffair wil alleen natuurlijke, ethisch geproduceerde en oprecht verantwoorde producten aanbieden. Daarom kiest Bedaffair voor donzen dekbedden en ...
Lees meer »