Metaalvrije bedden

15 producten

 • Sierlijk design bed SANJA PURE massief hout Holzmanufaktur
  € 1.529,00
 • SALE TEAM 7 RILETTO duurzaam bed massief notenhout 180x200 cm
  prijsaanbieding € 4.899,00
  Normale prijs € 6.999,00
 • SALE TEAM 7 FLOAT bed eiken white wash 180x200 cm
  prijsaanbieding € 3.760,00
  Normale prijs € 5.372,00
 • TEAM7 Massief houten bed LIGHT duurzaam
  € 1.829,00
 • Team 7 houten bed SESAM horizontale spijlen
  € 1.762,00
 • Massief houten bed SESAM Team 7
  € 2.114,00
 • Houten ledikant BASIC massief hout bedframe Holzmanufaktur
  Prijs op aanvraag
 • Team 8 zwevend design bed float met leren hoofdbord
  € 3.450,00
 • De bekroonde RILETTO van TEAM 7 is een zwevend houten bed. Oostenrijks perfectie & vakmanschap om van te dromen. Duurzaam design. ✓metaalvrij ✓natuurhout ✓bedzijkanten in natuurhout of leder
  € 4.968,00
 • TEAM 7 bed LUNETTO met houten hoofdbord metaalvrij
  € 1.577,00
 • Sierlijk design bed SANJA BOW massief hout Holzmanufaktur
  € 2.299,00
 • Zwevend massief houten bed STEP-X met gebogen hoofdbord Holzmanufaktur
  € 1.782,00

Metaalvrije bedden van duurzaam massief hout

Metaal verstoort het natuurlijke aardmagnetisch veld en kan bij (fijn)gevoelige of hooggevoelige mensen de nachtrust wezenlijk veranderen. Slaap goed beschermd in een 100% metaalvrij bed handgemaakt van massief hout. Al onze bedden worden standaard afgewerkt met biologische olie en/of hete bijenwas.

Diverse, unieke metaalvrije bedden met verschillende hoofd- en voetborden, met of zonder opbergmogelijkheden en lades wachten op u. Gun uzelf een ontspannende nachtrust en begin elke nieuwe dag fit en uitgerust. Uitrusten begint bij goed slapen.

Onze collectie metaalvrije bedden groeit. Lang niet alle metaalvrije bedden staan op onze website. Wij kunnen u eenvoudig een of meerdere online brochures toesturen.

Waarom een metaalvrij bed?

Metaalvrije bedden bieden verschillende voordelen die ze aantrekkelijk maken voor mensen die waarde hechten aan gezondheid, duurzaamheid en esthetiek.

Deze houten bedden minimaliseren de blootstelling aan elektromagnetische velden, wat kan bijdragen aan een betere slaapkwaliteit en algemene welzijn. Gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, ondersteunen ze een milieuvriendelijke leefstijl door het gebruik van duurzaam verkregen hout en niet-toxische afwerkingen.

De constructie zonder metalen onderdelen maakt ze ook sterker en duurzamer, met een eenvoudige, vaak gereedschapsvrije montage. Esthetisch gezien bieden ze een warme, natuurlijke uitstraling die goed past in diverse interieurstijlen.

Hoe worden de metaalvrije houten bedden gemaakt?

Metaalvrije houten bedden maken gebruik van traditionele houtbewerkingstechnieken zoals pen-en-gat verbindingen, zwaluwstaartverbindingen, en andere slimme montage methoden die de onderdelen stevig in elkaar laten grijpen.

Deze methodes zorgen voor een sterke, duurzame constructie die eenvoudig te monteren en demonteren is, ideaal voor duurzaam leven en gemakkelijke verplaatsing.

Neem gerust contact met ons op >

Bedaffair, Designed by Nature