Kersenpitkussen 40x60 cm biologisch

Kersenpitkussen 40x60 cm biologisch

Slaap ontspannen en wordt uitgerust wakker met dit kersenpitkussen. Een warmtekussen gevuld met biologische kersenpitten. Afkomstig uit gecontroleerde biologische teelt. Ook het katoen satijn van de kussensloop is gemaakt van biologisch geteeld katoen. Lekker schoon, hoogwaardig en puur.

Een kersenpitkussen volgt je bewegingen moeiteloos. Het kussen werkt ondersteunend en biedt ontspanning. En dat is heerlijk voor het slapen en ontspanning. Kersenpitten zijn zeer fijn en rond en masseren het hoofd. Het ligcomfort is eerder stevig en gelijkmatig. Door de zachte bewegingen van de kersenpitten wordt het niet als hard ervaren.

Biologisch kersenpit warmtekussens

Het biologische kersenpit warmtekussen, gevuld met natuurlijke kersenpitten, biedt een natuurlijke manier voor het verlichten van spierpijn en spanning. Ideaal voor gebruik op nek of rug, het past zich aan je lichaam aan. Verwarm het in de oven of magnetron voor langdurige warmte. Geschikt voor iedereen, inclusief allergiepatiënten en zij die 's nachts transpireren, dankzij de goede luchtcirculatie die zorgt voor droog slaapcomfort.

 

Omschrijving

Belangrijke specificaties van het kameelhaar / schapenwol kussen:

Merk: Prolana
Type: Kersenpitkussen
Materiaal: Tijk: 100% biologisch katoen satijn
Vulling: 100% biologische kersenpitten
Stevigheid: medium
Maat: standaard 40x60 cm
Vorm: platgestikt
Vulgewicht: 
40 x 60 cm: 1900 g kersenpitten

Onderhoud: Dagelijks even opschudden. Af en toe luchten bij voorkeur in de schaduw.
Reiniging: De kussenvulling is niet wasbaar - de kersenpit vulling dient uit hygiënische overwegingen na 2-3 jaar te worden vervangen; Bedaffair heeft navulzakken beschikbaar.
Keurmerken: Kersenpitten: kbA
Tijk: Biologisch katoen satijn kbA

Kersenpit warmtekussen voor je nek of rug

Een biologisch kersenpit warmtekussen is een natuurlijk middel tegen spierpijn en spanning. Gevuld met kersenpitten, past het zich gemakkelijk aan je lichaamsvorm aan, ideaal voor nek of rug. Verwarm in de magnetron voor een diepe, verzachtende warmte. Het herbruikbare kussen biedt een milieuvriendelijke oplossing voor pijnverlichting, zonder chemische toevoegingen. Perfect voor ontspanning na een lange dag of het verlichten van chronische pijn.

Hoe moet ik het kersenpitkussen verwarmen?

Opwarmen in de oven of magnetron

Om het kussen warm te gebruiken voor ontspanning of bij spier- of gewrichtspijn kun je het opwarmen in de oven, magnetron of op de verwarming.

Bij het verwarmen van het kersenpitkussen in de oven leg het kussen dan maximaal 3 minuten op 50 °C in de oven. Via de magnetron (30 sec op 900 Watt). Dit is goed voor een half uur warmte in bed, lekker op de bank of waar je hem ook gebruiken wilt.

Voor wie is een kersenpitkussen geschikt?

Een kersenpitkussen is voor iedereen geschikt, ook allergiepatienten en mensen die veel transpiren in de nacht. De goede luchtcirculatie van een kersenpitkussen zorgt er namelijk voor dat men op dit kussen niet of nauwelijks transpireert. Vooral in de zomer is dit een groot voordeel als de nachten warm zijn en de luchtvochtigheid hoog. Dat een kersenpitkussen een droog slaapcomfort heeft, komt doordat kersenpitten niet samengedrukt worden tijdens het slapen.

 

Meer informatie
levertijd Direct leverbaar

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Speltkaf kussen biologisch
€ 69,95
Kussenbeschermer (2st) bio molton onderslopen kussensloop
€ 67,96
Normale prijs € 79,95
Biologisch voedingskussen spelt ecologisch Prolana
€ 169,00

Slaap advies en inspiratie


Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
Voorjaarstrends voor de eco slaapkamerinterieur van 2024 De lente staat symbool voor vernieuwing en frisheid, een periode waarin de natuur ontwaakt. Dit voorjaar verwelkomen we inspirerende trends in slaapkamerinterieur die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een duurzame levenswijze ondersteunen. Met een focus op natuurlijke materialen, ambacht, en een harmonieuze verbinding met de natuur,...
Lees meer »
Downpass donzen keurmerk
Dons Keurmerk
Gecertificeerde donzen producten met DOWNPASS  Bedaffair wil alleen natuurlijke, ethisch geproduceerde en oprecht verantwoorde producten aanbieden. Daarom kiest Bedaffair voor donzen dekbedden en ...
Lees meer »