Bedaffair in Top 3 OVNH Beste Onderneming Noord-Holland

Bedaffair in Top 3 OVNH Beste Onderneming Noord-Holland

Wat zijn wij trots! Bedaffair heeft de Top 3 van 'De Beste Onderneming van Noord-Holland 2022' in de categorie MKB Klein bij de Ondernemersverkiezing Noord-Holland behaald!

Op 25 mei 2022 was de feestelijke en glinsterende gala-verkiezingsavond in de Stadsschouwburg Philharmonie te Haarlem. De OVNH ondernemersverkiezing is een belangrijk en breed gedragen initiatief om waardering voor ondernemingen in de provincie uit te spreken. Ondernemers zijn immers de drijvende kracht van de economie in Noord-Holland.

Messcherpe pitch

Onze CEO, co-founder en eigenaar Marjolein Vaders heeft op het podium een messcherpe en strakke pitch binnen 45 seconden neergezet. Meerder juryleden kwamen Marjolein complimenteren over de gehouden pitch.

Jury onder de indruk van 'Het Verhaal' van Bedaffair

"Jullie verhaal is zoo mooi!", vertelde een van de juryleden. Dat verhaal betreft de start van Bedaffair.
Eigenaren Arend en Marjolein Vaders zijn vanuit een vorig ecologisch beddenbedrijf met een eigen productie doorgestart in 2013 met Bedaffair. 'De Voedselbank was de enige bank die ons ondersteunde.', vertelt Arend. Het bedrijf mag zich eind 2019, binnen 6 jaar, de grootste duurzame beddenwinkel van de Benelux noemen. Een ongekende prestatie en volledig op eigen kracht opgebouwd.

Toekomstplannen

"We zijn druk bezig om nog meer impact én verduurzaming in de conventionele 'plastic' beddenbranche neer te gaan zetten', vertelt Marjolein. 'Het kán anders. Wij maken matrassen met een véél langere levensduur. Regeneratief, circulair, natuurlijk, ecologisch, sociaal, brandveilig én buitengewoon comfortabel. Kortom wij hebben, als enige, een direct implementeerbare oplossing voor het milieu, gezondheid én recycle probleem van plastic matrassen.'

 

 

De volgende impressie is voor de OVNH ondernemersverkeizing over Bedaffair gemaakt: