KayoriEen nieuw Nederlands bedlinnen merk: Kayori. Kayori is ervan overtuigd dat zij en jij een positieve bijdrage kunnen leveren aan onze maatschappij. We moeten het samen doen. En hoe meer mensen mee doen, hoe groter de verandering. Zo besloot Kayori dat de hoeslakens, dekbedovertrekken, plaids niet alleen biologisch, trendy en een prachtige kwaliteit moesten hebben, maar ook een heel aangename prijs. Nu kan iedereen (h)eerlijk en schoon slapen.

Voor kayori is het beschermen van de aarde een verplichting, geen bedrijfsmodel. Nog steeds wordt het overgrote deel van alle textielproducten op een niet-verantwoorde manier gemaakt. Kayori is dan ook zeer betrokken bij het gehele productieproces, en zo kunt u alle Kayori producten met een gerust gevoel gebruiken. Want je weet zeker dat jouw aankoop op een verantwoorde, duurzame manier is vervaardigd. Vrij van schadelijke stoffen en onder goede omstandigheden voor mens, dier en omgeving. Met jouw aankoop maak je dus direct impact.

Zekerheid door keurmerken

De keurmerken van de Kayori producten geven zekerheid dat Kayori transparant is en openheid geeft. De keurmerken geven aan dat het materiaal en het productieproces onderworpen zijn aan de eisen van toonaangevende instanties en dat er strikte controles op plaatsvinden. Kayori staat voor transparantie en openheid, vandaar dat wij de productieketen zelf nauwlettend in de gaten houden en onze klanten zo goed mogelijk proberen te informeren.

                                            Kayori

De missie van Kayori

Het zijn de kleine dingen die er toe doen in het leven. Wij vergeten ze vaak, maar het zijn juist deze kleine dingen die een groot verschil maken in de wereld waarin we leven. De meeste kostbare momenten van ongecompliceerd geluk bevinden zich vaak direct onder onze ogen. De eeuwenoude Japanse wijsheid leert ons het leven terug te brengen tot de kern en af en toe een stapje terug te doen, te genieten van al het moois om ons heen en te accepteren wie we zijn.

Puur genieten

Kayori duurzaam en verantwoord geproduceerd bedlinnenKayori wil juist deze momenten benadrukken en de standaard zetten voor het leiden van een bewuste levensstijl zonder compromissen. Geniet van een energieke dag, kom tot rust in de natuur en leer de imperfecties in het leven te accepteren. Het zijn slechts voorbeelden van de echte schoonheden in het leven. Deze levensinstelling heeft zowel Bedaffair als Kayori geïnspireerd om duurzame, verantwoorde producten te maken waar je iedere dag weer van kunt genieten.

Bewustzijn is ons uitgangspunt, kwaliteit in plaats van kwantiteit. Kayori en Bedaffair genieten van de pure producten die we aanbieden, met passie voor het productieproces en met oog voor detail. Geïnspireerd door de vanzelfsprekendheden om ons heen, ontwerpt Kayori producten waarvan de eenvoudige stijl wordt verrijkt door subtiele texturen, rijke kleuren en verfijnde details. Het resultaat is een verfijnd, ontspannen en mooi ingerichte slaapkamer.

Kayori; Happiness in every day moments

Bekijk hier direct de collectie van Kayori >