Selecta lattenbodem FR5 5 cm hoog massief beukenhout

Selecta lattenbodem FR5 5 cm hoog massief beukenhout

De FR5 lattenbodem van Selecta is een bijzonder lage lattenbodem. Dankzij de vlakke constructie is de FR5 lattenbodem buitengewoon stabiel. De zachtere schouderzone maakt het dieper inzakken van de schouderpartij mogelijk. Waardoor de rug een optimale ondersteuning krijg. De dubbele latten in de middenzone van deze lage lattenbodem zijn instelbaar qua stevigheid. De totale hoogte van de Selecta lage lattenbodem is ca. 5 cm.

De lattenbodem van massief hout is veredeld met lijnolie. Lijnolie zorgt voor een glad en zijdezacht houtoppervlak. Het hout blijft ademen en is tegelijkertijd op natuurlijke wijze beschermd.

Een goede matras werkt altijd in samenspel met de bijpassende bedbodem of lattenbodem. De bedbodem of lattenbodem vormt de basis om de elastische en ondersteunende eigenschappen van de matras volledig tot zijn recht te laten komen. Bedbodems en lattenbodems uit ons assortiment zijn verkrijgbaar in diverse comfort-uitvoeringen. Vlak, handverstelbaar of met elektrische verstelbaarheid.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van een lattenbodem? Met deze tips maakt u alvast een goed begin.>

Veredeld met natuurlijke lijnolie

Omschrijving

BELANGRIJKE SPECIFICATIES VAN DE FR5 LATTENBODEM:

Merk: Selecta
Type: Lattenbodem massief beukenhout, laag
Afmetingen: Alle standaard maten.
Materiaal: Frame: ca 5 cm hoog beukenhout massief, lattenbodem: gelamineerd beukenhout
Kappen: rubber
Hoogte: ca. 5 cm
Schouder- & Lendenzone: ja, zachtere schoudercomfortzone en individueel verstelbare lendenzone

VOORDELEN VAN LATTENBODEM FR5 OP EEN RIJ:

- Bijzonder stabiel, massief, onbehandeld beukenhouten frame
- Lage lattenbodem van ca 5 cm hoog
- Individuele hardheids instelling in de lendenzone
- Schoudercomfortzone

VOOR WIE EN WELKE MATRASSEN GESCHIKT?

- Ledikanten en bedden met een hoge, ondiepe inlegdiepte
- Matrassen pocketvering en natuurlatex

EEN STERK STAALTJE NATUURLIJKHEID

Voor een ontspannen slaap is een natuurlijke slaapomgeving nodig. Daarom gebruikt Selecta voor haar lattenbodems puur natuurlijke materialen zoals massief hout. De Selecta lattenbodems worden van lokaal beukenhout gemaakt en met lijnolie veredeld. Alle natuurlijke materialen die Selecta verwerkt, worden door neutrale instituten uitgebreid op hun verdraagzaamheid door de mens getest en gecertificeerd.

OGEN DICHT BIJ DE AANSCHAF VAN EEN BED

Geen enkel ander meubelstuk wordt door ons langer gebruikt dan ons bed. Reden genoeg om bij de aanschaf heel precies op de details te letten en de matras en lattenbodem op uw persoonlijke lig- en slaapgewoonten af te stemmen. Bij het bed, ledikant of bedombouw zijn het design en uw eigen esthetische wensen belangrijk. Echter bij het kiezen van een matras en de lattenbodem zijn de functionele eigenschappen doorslaggevend. Bedaffair vindt proefliggen om deze reden noodzakelijk. Sluit uw ogen en vertrouw op uw goede gevoel – en op een vakkundig advies bij Bedaffair.

ZO LIGT U GOED

De optimale afstemming van lattenbodem en matras is de beste voorwaarde voor een ontspannen en gezonde slaap. Want alleen wie goed ligt, kan ontspannen en herstellen. Belangrijk is daarbij de ergonomisch juiste lighouding. De wervelkolom moet zowel bij zij- als bij rugligging zijn natuurlijke vorm behouden. Alleen dan kan uw rug zich ontspannen. Matrassen en lattenbodems van Selecta kunnen op allerlei manieren gecombineerd en afzonderlijk ingesteld worden. Zodat u niet alleen goed ligt, maar zich in elk opzicht goed voelt.

SELECTA LATTENBODEMS

De lattenbodems van Selecta worden gekenmerkt door ambachtelijke kwaliteit en hoogwaardige natuurlijke materialen. Elke lattenbodem is “Made in Germany“ - bij Rössle & Wanner GmbH. Elke lattenbodem product doorloopt een permanente, strenge kwaliteitscontrole. Voor elke klant betekent dit dat ze kunnen vertrouwen op de verwerking en werking van onze producten. En dat vele jaren lang.

Meer informatie
levertijd ca. 4 weken

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Lattenbodem met zachtere schouderzone CLASSIC metaalvrij TEAM7
€ 435,00
Selecta lattenbodem FR7 N duurzaam beukenhout
€ 249,00
Lattenbodem 28 latten duurzaam massief beukenhout
€ 299,00

Slaap advies en inspiratie


Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
Voorjaarstrends voor de eco slaapkamerinterieur van 2024 De lente staat symbool voor vernieuwing en frisheid, een periode waarin de natuur ontwaakt. Dit voorjaar verwelkomen we inspirerende trends in slaapkamerinterieur die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een duurzame levenswijze ondersteunen. Met een focus op natuurlijke materialen, ambacht, en een harmonieuze verbinding met de natuur,...
Lees meer »
Downpass donzen keurmerk
Dons Keurmerk
Gecertificeerde donzen producten met DOWNPASS  Bedaffair wil alleen natuurlijke, ethisch geproduceerde en oprecht verantwoorde producten aanbieden. Daarom kiest Bedaffair voor donzen dekbedden en ...
Lees meer »