Matrassen 100 dagen op proef  Proefslapen op een natuurlatex matras60 dagen proefslapen bij Dormiente – natuurlatex matras kiezen, uitproberen, houden of ruilen

De keuze van jouw duurzame matras is erg persoonlijk. Het is afhankelijk van gewicht, slaaphouding, lichaamsvormen en eventueel fysieke gesteldheid. Maar ook jouw voorkeur voor comfort, hardheid en prijsklasse is belangrijk. Welk matras past bij jou? Wat is het beste matras van natuurlijke materialen?
Om een natuurlatex matras te voelen, uit te proberen, onder vakkundige begeleiding en expertise van onze adviseurs, mag je altijd langskomen in onze duurzame beddenwinkel te Heemstede. Wil je online een natuurlatex matras kopen, dan wil je er natuurlijk zeker van zijn dat je het juiste natuurlijke matras kiest. Het duurt ongeveer een maand voordat jouw lichaam gewend is aan een nieuw (natuurlatex) matras en het (natuurlatex) matras aan jouw lichaam. Dit blijkt uit meerdere internationale onderzoeken.

Slaap gerust voor 60 dagen - of voor een leven lang

Als je binnen 60 dagen toch vindt dat het niet het natuurlijke matras is die bij jou past, kan je éénmalig de kern van het natuurlatex matras ruilen voor een andere stevigheid. Je hoeft niet te haasten, je kunt er 60 nachten over slapen. Wel is het een voorwaarde dat je minimaal 4 weken gaat testen voordat je je conclusie trekt. Goed om te weten: Omgeruilde duurzame matras kernen gaan direct terug naar Dormiente. Bij Bedaffair koop je altijd een nieuw en schoon duurzaam matras.

Alles over 60 dagen proefslapen bij Bedaffair op een rij:

• minimaal 4 weken uitproberen
• ruilen voor een andere stevigheid kan binnen 60 dagen
• natuurlatex matrassen die voor jou op een speciale maat gemaakt worden kunnen helaas niet geruild worden
• bezorgkosten € 75 (in Nederland) en ruilkosten € 80,- per kern bij Dormiente 
• levertijd ca 4 - 6 weken
• 5 jaar garantie, waarvan 3 jaar CBW, op fabricage- en materiaalfouten bij correct gebruik

100 dagen proefslapen bij Bedaffair

Uitsluitende de natuurlatex matrassen uit de collectie Natural Basic, Classic en Deluxe van Dormiente vallen onder de '60 dagen proefslapen' voorwaarden. Bekijk de gehele collectie natuurlatex matrassen van Dormiente >

Handig om te weten - voorwaarden in de praktijk

- Je kiest Dormiente matras op basis van proef liggen in onze duurzame beddenwinkel of aan de hand van een persoonlijk advies (telefonisch of per email).
- Je probeert het matras minimaal 4 weken.
- Je ruilt de kern van het type eco matras om voor een andere sterkte of hardheid van hetzelfde type natuurlijk matras.