Paardenhaar kussen 50x70 G2-SH Moosburger

Paardenhaar kussen 50x70 G2-SH Moosburger

Met het G2-SH hoofdkussen 50x70 slaapt u 100% natuurlijk en geniet u van een heerlijk stevig, ondersteunend en een altijd droog kussen. De uitmuntende ventilerende en vochtregulerende eigenschappen van het haar in het hoofdkussen zijn uniek. Het biedt u iedere nacht weer heerlijk stevig slaapcomfort. De uniek ventilerende en vochtregulerende eigenschappen verhindert vocht, huismijt en schimmel groei.

Hoofdkussen aanpasbaar voor persoonlijk ligcomfort

Het G2-SH hoofdkussen van Moosburger® heeft de vulling verdeeld in 2 verschillende delen: 1x 2/3 vulling en 1x met 1/3 vulling. De ritssluiting is aan beide kanten van het kussen genaaid. Zo kunt u op eenvoudige wijze de stevigheid van het kussen zelf bepalen. Wij zouden adviseren eerst op de 2/3 vulling te liggen. Zodra dit op een natuurlijke manier iets lager wordt, kunt u op een later tijdstip het 1/3 deel van het kussen erbij voegen. De sloop van biologisch katoen van het hoofdkussen kan eenvoudig worden gewassen in de wasmachine. Dit heerlijke hoofdkussen is stevig, duurzaam, wasbaar en aanpasbaar aan uw wensen en behoeften. Een waarborg voor heerlijk stevig slaapcomfort.

GOTS keurmerk Moosburger Oostenrijk

Omschrijving

Belangrijke specificaties:

Merk: Moosburger
Materiaal: tijk met rits: 100% biologisch katoen. 
Vulling: 100% vee staart haar in 2 delen (1/3 en 2/3)
Stevigheid: stevig, aan te passen door 1 deel eruit te halen.
Maat: standaard 50x70 cm
Vulgewicht: 800+400 gram

Anti-allergeen: Ja, anti-huisstofmijt
Onderhoud: De sloop van het kussen kan gewassen worden op maximaal 60 graden, maar wij adviseren 40 graden.

Onderhoud van een neksteunkussen

Het onderhoud is erg eenvoudig. Slechts 2x per jaar luchten in de ochtendzon. Bij Moosburger vindt men het de beste tijd bij "über sich gehendem Mond" en dat betekent op de dag van de zonnekeer. Dus de 1e dag van de zomer en de 1e dag van de winter.

Een natuurlijke en gezonde nachtrust op Moosburger® paardenhaar producten.

Familiebedrijf Moosburger is al meer dan 100 jaar actief in verwerking van natuurlijke vezels. Sinds 1980 heeft Moosburger zich gespecialiseerd in paardenhaar en veehaar. De matrassen, topdekmatrassen en kussens worden wereldwijd met plezier gebruikt door vele duizenden mensen. Moosburger is de enige verwerker van paardenhaar die zowel het reinigen, kammen en verwerken tot matras, topmatras en kussen in eigen beheer heeft. Het grote ademende vermogen van Moosburger matrassen, topmatrassen en kussens geven zomer en winter een niet te evenaren comfortabel en droog slaapklimaat voor iedereen.

De producten zijn voor iedereen heerlijk om op te slapen. Ook voor mensen die veel transpireren of reumatisch zijn, bieden de producten van Moosburger veel comfort. De eigenschappen van het haar helpen mee aan verbetering van gezondheid en welzijn, in het bijzonder voor mensen die reageren op huismijt, schadelijke stoffen, maar ook bij huidproblemen (eczeem, psoriasis en neurodermatitis). Ook is het haar 100% natuurlijk. Het ondersteunt het immuun systeem en maakt u en het slapen gezonder.

Voordelen van paardenhaar op een rij:

Paardenhaar houdt u koel in de zomer en warm in de winter.
Door optimale ventilatie worden blijft de temperatuur in bed constant waardoor u de hele nacht de juiste lichaamstemperatuur houdt. Een gelijkmatige temperatuur is comfortabeler en het is bewezen dat u dan beter en dieper slaapt.
Paardenhaar stopt overmatig transpireren en koude rillingen.
Paardenhaar ventileert een constante stroom lucht door deze kussens en matrassen waardoor een perfecte slaapomgeving ontstaat.
Paardenhaar verlaagt luchtvochtigheid in bed.
Paardenhaar regelt uw lichaamstemperatuur terwijl u slaapt en zorgt voor een betere en diepere nachtrust.
Paardenhaar voorkomt huisstofmijt, schimmel en vocht in uw bed. De oplossing voor wanneer er sprake is van allergie of astma.

Moosburger® paardenhaar beter dan de standaardnormen

Moosburger® gebruikt uitsluitend de beste kwaliteit paardenhaar voor matrassen, topmatrassen en kussens:

- uitsluitend gebruik van paardenstaarthaar (RS) en staarthaar (SH); 
- het haar is 2-3 keer langer dan de standaard normen; 
- het wordt gesponnen in zeer strakke strengen, waardoor het na ontwarren gegarandeerd extra veerkrachtig is. 
- het wordt zeer schoon gewassen en zorgvuldig gestoomd.

Moosburger® koopt schoon gewassen haar wat op natuurlijke wijze is behandeld met plantaardige olie. Daarna wordt het verwerkt in de eigen fabriek in Oostenrijk.

Meer informatie
levertijd Direct leverbaar

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Navigating through the elements of the carousel is possible using the tab key. You can skip the carousel or go straight to carousel navigation using the skip links.
Kussen wol stevig (deluxe) eco wollen hoofdkussen 60x70
Prijs op aanvraag
Duurzaam Millenium Kussen van Bedaffair met zacht diervriendelijk dons en ondersteunend natuurlatex
€ 152,15
Normale prijs € 179,00

Slaap advies en inspiratie


Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Lokaal ambachtelijk maatwerk voor elk type slaper
Bedden met lokaal maatwerk voor elk type slaper Bij Bedaffair geloven we in de kwaliteit vaan lokaal ambachtelijk vakmanschap. Onze 100% natuurlijke matrassen, boxsprings, en massief...
Lees meer »
Matrassen zonder gifstoffen
Matrassen zonder gifstoffen
Advies van RIVM over matrassen Gifvrije matrassen voor een gezond binnenklimaat We slapen gemiddeld 25 jaar van ons leven. Dat is ongeveer een kwart van ons leven. Na één nacht slecht slapen, merk je vervelende effecten. Een nieuw matras kan helpen om slaap te verbeteren. Laat een nieuwe matras echter wel 72 uur buiten luchten, zegt het RIVM. ...
Lees meer »
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
De voorjaarstrend voor je slaapkamer interieur
Voorjaarstrends voor de eco slaapkamerinterieur van 2024 De lente staat symbool voor vernieuwing en frisheid, een periode waarin de natuur ontwaakt. Dit voorjaar verwelkomen we inspirerende trends in slaapkamerinterieur die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een duurzame levenswijze ondersteunen. Met een focus op natuurlijke materialen, ambacht, en een harmonieuze verbinding met de natuur,...
Lees meer »
Downpass donzen keurmerk
Dons Keurmerk
Gecertificeerde donzen producten met DOWNPASS  Bedaffair wil alleen natuurlijke, ethisch geproduceerde en oprecht verantwoorde producten aanbieden. Daarom kiest Bedaffair voor donzen dekbedden en ...
Lees meer »