Bedaffair groeit naar Duitsland met de Nederlandse Ambassade
Op een prachtig zonnige winterdag, 15 december 2021, ging Bedaffair op de koffie met de Nederlandse Ambassade van Duitsland. Onze CEO Marjolein Vaders ging in het kader van vrouwelijk ondernemerschap even zoomen met Ronald van Roeden, de ambassadeur. Het ministerie van buitenlandse zaken had namelijk een project gestart genaamd 'Grow beyond the borders'. En Marjolein was hier ook voor uitgekozen! Met veel blijdschap en trots is Bedaffair namelijk bezig met uitbreiden naar Duitsland. Hoe we dit gaan doen? Wij houden je op de hoogte van iedere stap, groei samen met ons mee.
 
Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding
 

Naar Duitsland met Bedaffair

Momenteel zijn onze leveranciers al gevestigd in Nederland én Duitsland. Waardoor we alles nog steeds lokaal kunnen houden, en we nog steeds onze hechte professionele relaties kunnen behouden. En dankzij ons innovatieve circulaire concept, en het sterke vrouwelijke leiderschap hebben we ook hulp gekregen van grote organisaties zoals het RVO en het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Met alle waardevolle informatie gaan wij dus volgend jaar hard aan de slag om door te knallen! 
 
Ons team is hard bezig met begrotingen maken, plannen opmaken en creatief brainstormen... Wil jij op de hoogte blijven? Meld je dan nu aan voor onze 'Word Wakker met Bedaffair' ochtendnieuwsbrief!