Winterse Lockdown van Bedaffair voor een duurzame toekomst

Nederland in lockdown... alweer. Per direct moesten wij, samen met vele andere winkeliers en horeca ondernemers onze deuren sluiten afgelopen weekend. Natuurlijk is dit ontzettend vervelend voor ons. Maar ook voor de rest van Nederland. Hoe we samen dan toch de lockdown doorkomen? Wij geven winterse lockdown tips!

P.S. uiteraard bezorgen wij nog steeds met liefde alle bestellingen en kan je ze ook bij ons afhalen. Wil je persoonlijk advies door onze ambachtelijke beddenmakers? Wij staan van dinsdag tot zaterdag te popelen om je te helpen. Bel ons daarom op 023 3036897 of stuur jouw bericht naar info@bedaffair.nl, en vraag naar de mogelijkheden. Want iedereen is welkom! Zo blijven we samen door strijden voor een duurzame toekomst.

5 Winterse Lockdown Tips

Tip 1 Communicatie in het Thuisfront

Zorg voor duidelijke communicatie en afspraken met je partner/gezin. Iedereen is 24/7 thuis nu, en dat kan wel is uit de hand lopen... Houd er dus rekening mee dat samenwonen nu toch wel iets anders wordt dan je bent gewend. Koop bijvoorbeeld een familiekalender of een to do lijst, en zorg ervoor dat iedereen deze ook actief in vult. Zo blijft iedereen op de hoogte blijft van iedereen hun agenda. Het leven gaat namelijk voor iedereen gewoon door, inclusief de taken van studie/school/werk/huishouden etc.

Tip 2 Samen of Alleen Wandelen

Omring je met onze prachtige natuur of architectuur! Er zijn in bijna elke stad gelukkig wel een aantal leuke stadswandelingen te vinden, zelfs standswandelingen die speciaal langs de horeca tentjes gaan, waar je heerlijke glühwein mee kan nemen. Daarnaast is er ook altijd wel een mooi strand, park of bos in de buurt. Even uitwaaien en genieten van de natuur is echt een perfecte mental health booster én energizer. Neem de tijd hiervoor, en luister eventueel nog een interessante duurzame Podcast of doe een Loopmeditatie.

Tip 3 Duurzaam Sporten

Blijf Bewegen. Dit is echt zó belangrijk, vooral in de koude donkere winternachten. Investeer daarom in een duurzame yogamat en plastic-vrije sportkleding. En ga samen met je hond, partner, kinderen of alleen even alle energie eruit gooien door te boksen, nieuwe yoga posities te proberen of een rondje hard te lopen in de natuur.

Tip 4 Een Gezond & Natuurlijk Binnenmilieu

Zorg voor een gezond binnenmilieu. Aangezien wij nu met z'n allen thuis blijven, ademen we ook voornamelijk de lucht in van ons binnenmilieu. En aangezien de reguliere  banken en bedden een PUR-schuim kern bevatten, zorgt dit voor een grote hoeveelheid giftige uitwaseming. Dit is enorm schadelijk voor jouw gezondheid en die van je gezin. Zorg dus altijd voor goede ventilatie en genoeg buitenlucht. Of investeer in natuurlijke meubels en inrichting. en help mee aan een gezonde & duurzame toekomst. Bekijk hier onze natuurlijke zitbanken bijvoorbeeld. 

Tip 5 Vind Jouw Duurzame Passie

Ga DIY'en, de perfecte duurzame hobby tijdens de lockdown. Maak bijvoorbeeld je eigen warmtekussen, speciaal voor de gure winternachten. Lees hier meer over hoe jij jouw eigen warmtekussen kan bouwen.

 

Wil je meer van dit soort tips, slaap hacks, circulaire innovaties en duurzame slaapkamer inspiratie lezen? Zet de koffie dan maar alvast klaar en meld je hier aan voor de Word Wakker met Bedaffair Ochtendnieuwsbrief!